Administrator - Save buttons do not work

Did you find a bug in Joomla! 3.x but aren't sure? This forum is the place to help figure out if the problem is a bug and how to report it. If you are an experienced Joomla! user and are certain that you have found a bug please use the Bug Tracker to submit your issue.
This forum is for discussion about bugs and to get help with reporting them to the Bug Tracker: https://issues.joomla.org

Moderator: ooffick

Forum rules
Please use the official Bug Tracker to report a bug: https://issues.joomla.org
cuesta
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Wed Jun 29, 2011 11:02 pm

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by cuesta » Wed Dec 02, 2015 5:44 pm

Hello everyone !! I hope all you are in good mood !
Today I detect the same problem, after update to 3.4.5 in Joomla.
My Joomla have T3framework tha I have update to latest version 2.5.1
In moment is don´t possible work in my costumization, buttons do not work, for save, save and close, insert image.
I think, if I upgrade to Joomla 3.5.0-Beta , do I fix all problems ?
How fix this for all work fine ? and save my work !!
Thanks in advanced !!
;)
FAZ SITES E HOSPEDA

feliwebwork
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue Aug 12, 2014 1:44 am

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by feliwebwork » Wed Jan 06, 2016 6:45 pm

joomark wrote:I had the same problem. After a Akeeba Admin Tools Professional 3.0.0 update.
But it was cache related. After I cleared the browser & joomla cache it was solved.
This also solved it for me! Thanks!

reefland
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Tue Feb 04, 2014 7:38 pm

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by reefland » Wed Jan 06, 2016 8:48 pm

2.5.28 upgrade to 3.4.8 - smooth upgrade but noticed Admin Save buttons did not work. Tried:

1) Change default log level from "none" to "simple" - unable to save the change.
2) Changed default Admin Template from Isis to Hathor - did not resolve issue.
3) Cleared Chrome browser cache - instantly resolved issue able to save settings.

Thanks to the previous people for documenting their solutions.

User avatar
geoffmack
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 93
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:06 pm
Location: San Francisco, CA
Contact:

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by geoffmack » Wed Mar 09, 2016 12:32 am

rmstyles wrote:I do fix this kind of error by editing the isis template index by adding this code
JHtml::_('behavior.framework', true);
Just after :
JHtml::_('bootstrap.framework');
Just want to chime in here. This fix worked for me after experiencing the same issue on a recently upgraded (2.5 to 3.4) site.
Geoff Mack
Joomla Website Developer
http://www.gystmedia.com

User avatar
darb
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1286
Joined: Thu Jul 06, 2006 12:57 pm
Location: Stockholm Sweden
Contact:

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by darb » Wed Apr 20, 2016 7:10 am

I think, if I upgrade to Joomla 3.5.0-Beta , do I fix all problems ?
Never update for a beta version to solve any kind of this type of problems! You just ask for more problems! use the stable version.
Success in the long run Its not about the code its about the people and community that's make it!
Its not what you say its what you do that matters!

Darb - aka ssnobben

AlisonB
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Apr 22, 2016 1:26 pm

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by AlisonB » Thu Apr 28, 2016 3:28 pm

Clearing the cache (Chrome) worked for me.

Abatjour3407
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Fri Jun 10, 2016 8:06 am

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by Abatjour3407 » Fri Jun 10, 2016 8:22 am

Shortly after updating Joomla I was able to still edit files until I clicked on the "toggle editor" button on the articles. From this point I had the same problem (cancel, save, close, and save&close buttons not working). I installed the JCE text editor package that I had used with another package and then set this editor as default. I also set the error reporting to Maximum (although I don't think this is what fixed it). I then edited an article and saved it and the problem was fixed even in other admin form pages. Weird but it worked :geek:

phildrury
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Jul 07, 2016 5:32 pm

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by phildrury » Thu Jul 07, 2016 5:40 pm

Hi, I also have this problem though worse than most. I currently cannot even change things like error reporting. No forms/buttons save anything in the admin area. This is a fresh install that appears to be working fine. I'm running joomla 3.5.1.

Any help would be great

erick-b
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 56
Joined: Tue Feb 17, 2015 10:25 am

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by erick-b » Fri Oct 21, 2016 8:37 am

Same problem here with Joomla 3.6.3 , save button not working in admin
with any browser and even after clearing cache

erick-b
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 56
Joined: Tue Feb 17, 2015 10:25 am

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by erick-b » Sun Oct 30, 2016 8:44 am

The problem was only with Chrome, I have no issue with Safari

Pinky81
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Thu Jan 26, 2017 12:05 pm

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by Pinky81 » Thu Jan 26, 2017 12:39 pm

I do fix this kind of error by editing the isis template index by adding this code
JHtml::_('behavior.framework', true);
Just after :
JHtml::_('bootstrap.framework');
hi all,
i am not that pro. and maybe it is a stupid question: but where can i find the isis template index on ftp?

everything else i tried, but did not work (except to turn the debug mode on via ftp. but thats not a permanent solution.)

thank you!

ronnyrtg
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Mon Feb 26, 2018 9:34 am

Re: Administrator - Save buttons do not work

Post by ronnyrtg » Mon Feb 26, 2018 9:41 am

I had the same problem and just wanted to share my solution that worked for me.
I went to the plugin list and searched for 'System - jQuery Easy', and then went to Basic Site Options tab, in the field Enable jQuery 'No' was selected. I changed it to 'jQuery + UI' and that fixed the problem.

Hope this helps someone.


Post Reply

Return to “Joomla! 3.x Bug Reporting”