Weblinks does not save images

Did you find a bug in Joomla! 3.x but aren't sure? This forum is the place to help figure out if the problem is a bug and how to report it. If you are an experienced Joomla! user and are certain that you have found a bug please use the Bug Tracker to submit your issue.
This forum is for discussion about bugs and to get help with reporting them to the Bug Tracker: https://issues.joomla.org

Moderator: ooffick

Forum rules
Please use the official Bug Tracker to report a bug: https://issues.joomla.org
Locked
Mr. Wimpy
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 289
Joined: Fri Dec 02, 2005 10:46 am
Location: The Netherlands

Weblinks does not save images

Post by Mr. Wimpy » Mon Jan 11, 2016 10:29 am

Hello,

On Joomla 3.4.8 Weblinks does not save images that were added under the "Images" tab.

How to test:
Test 1:
- Create a new weblink
- Go to the tab "Images" and select an image
- Save the new weblink

The image field is now empty again.

Test 2:
- Open an existing weblink with an image
- Go to the tab "Images" and select a new image
- Save the weblink

The image field displays the original image again.

Tested on Joomla 3.4.5 and 3.4.8
Also tested on Joomla 3.4.3, but here Weblinks worked as expected.

Regards,
Wim

User avatar
Webdongle
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 37265
Joined: Sat Apr 05, 2008 9:58 pm

Re: Weblinks does not save images

Post by Webdongle » Thu Jan 21, 2016 11:10 am

Added to Weblinks tracker on Github https://github.com/joomla-extensions/we ... issues/182
http://www.weblinksonline.co.uk/
https://www.weblinksonline.co.uk/updating-joomla.html
"The definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results": Albert Einstein


Locked

Return to “Joomla! 3.x Bug Reporting”