Page 1 of 1

mosPathWay() i znak &

Posted: Fri Aug 26, 2005 11:52 am
by banka
Problem polega na tym, ze mam w menu pozycje Q&A i mosPathWay() pokazuje mi "Strona główna Q&A" jak temu zaradzic???

Re: mosPathWay() i znak &

Posted: Sat Sep 03, 2005 4:43 pm
by zwiastun
spróbój zamienić to & w nazwie pozycji menu na encję, skoro już nie chcesz wpisać normalnego polskiego 'i'

Re: mosPathWay() i znak &

Posted: Sat Sep 03, 2005 4:44 pm
by zwiastun
oczywiście: spróbuj przez drugie u zwykłe