jSecure Authentication - problem z Joomla 1.0.15 JIE PL

Moderator: Radek Suski

Locked
User avatar
Zajawkarz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 40
Joined: Sat Sep 17, 2005 3:15 pm
Location: Rzeszów POLAND
Contact:

jSecure Authentication - problem z Joomla 1.0.15 JIE PL

Post by Zajawkarz » Tue Nov 03, 2009 12:03 am

Witam, zainstalowałemm jSecure Authentication pod Joomla 1.0.15 JIE PL, robiłem to już pod wersją 1.0.13 i było okey, a na nowszej Joomli niestety po wpisaniu odpowiedniej ścieżki, jest zwrot do forntu tak jak w przypadku wpisania adresu do panelu. Tak więc działa w połowie [czytać "w jedną stronę"] czemu? Sprawdzałem obydwie templatki i napewno się nie pomyliłem

linijka kodu, którą trzeba dodać:

Code: Select all

require_once( $mosConfig_absolute_path . '/administrator/includes/admin.php' );
mosLoadAdminModules( 'left' );
trochę kodu admin.php templatki:

Code: Select all

function mosCountAdminModules(  $position='left' ) {
	global $database;

	$query = "SELECT COUNT( m.id )"
	. "\n FROM #__modules AS m"
	. "\n WHERE m.published = 1"
	. "\n AND m.position = " . $database->Quote( $position )
	. "\n AND m.client_id = 1"
	;
	$database->setQuery( $query );

	return $database->loadResult();
}
/**
* Loads admin modules via module position
* @param string The position
* @param int 0 = no style, 1 = tabbed
*/
function mosLoadAdminModules( $position='left', $style=0 ) {
	global $database, $acl, $my;

	$cache =& mosCache::getCache( 'com_content' );

	$query = "SELECT id, title, module, position, content, showtitle, params"
	. "\n FROM #__modules AS m"
	. "\n WHERE m.published = 1"
	. "\n AND m.position = " . $database->Quote( $position )
	. "\n AND m.client_id = 1"
	. "\n ORDER BY m.ordering"
	;
	$database->setQuery( $query );
	$modules = $database->loadObjectList();
	if($database->getErrorNum()) {
		echo "MA ".$database->stderr(true);
Dziękuję za ewentualną pomoc

 
User avatar
Zajawkarz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 40
Joined: Sat Sep 17, 2005 3:15 pm
Location: Rzeszów POLAND
Contact:

Re: jSecure Authentication - problem z Joomla 1.0.15 JIE PL

Post by Zajawkarz » Mon Mar 08, 2010 10:04 am

Jednak to ja się pomyliłem, przepraszam, można skasować temat ;]

 

Locked

Return to “Komponenty, moduły, wtyczki”