Nautica05b - problem pod IE

Moderator: Radek Suski

Locked
likom
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Sat Jan 14, 2006 7:05 pm

Nautica05b - problem pod IE

Post by likom » Tue Jun 05, 2007 12:12 pm

Witam, jak moge zmodyfikowac templatke Nautica05b by po IE wystwietlala sie tak samo jak pod FireFoxem?

problem: www.bodosport.livenet.pl/index.html

walcze z tym od kilku tygodni i nie moge sobie poradzic  ??? Prosze o pomoc

likom
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Sat Jan 14, 2006 7:05 pm

Re: Nautica05b - problem pod IE

Post by likom » Tue Jun 05, 2007 8:22 pm

ok troche powalczylem i jest wmiare ok, teraz tylko mam pytanie jak moge zrobic tak by:

tekst strony glownej nie uciekal w lewa strone tak jak to sie robi pod IE, tak jakby uciekalo z kolumny i nie bylo margniesu. Jak moge to ustawic zeby pod FF i IE bylo ok?


i dlaczego tekst wyswietlany na stronie glownej jest roznej wielkosci pod IE i FF, jak zrobic by pod tymi przegladarkami byl rownej wielkosci ?
Last edited by likom on Tue Jun 05, 2007 9:06 pm, edited 1 time in total.

likom
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Sat Jan 14, 2006 7:05 pm

Re: Nautica05b - problem pod IE

Post by likom » Tue Jun 05, 2007 10:52 pm

ok juz rowiazalem problem, temat mozna usunac , pozdrawiam

X-trax
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Fri Jun 29, 2007 4:33 pm

Re: Nautica05b - problem pod IE

Post by X-trax » Fri Jun 29, 2007 4:36 pm

Hej, czy mogłbys napsiac jak rozwiazales ten problem ? Mam dokladnie taki sam.

Pozdr.
X

willcom
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Mon Sep 17, 2007 9:13 pm

Re: Nautica05b - problem pod IE

Post by willcom » Mon Sep 17, 2007 9:17 pm

How did you fix this problem?

likom
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Sat Jan 14, 2006 7:05 pm

Re: Nautica05b - problem pod IE

Post by likom » Tue Sep 18, 2007 11:30 am

naprawilem to poprzez zmiane kodu i tabel w pliku index.php templatki, byla to metoda prob i bledow az wkoncu udalo mi sie tak pozmieniac ,ze wyswietlala sie poprawnie pod ie i pod ff


Locked

Return to “Szablony”