Templatka "Businessonline" co¶ siê nie chce zainstalowaæ :(

Moderator: Radek Suski

Locked
User avatar
Myszoor
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 120
Joined: Mon Sep 12, 2005 4:13 pm
Location: Wołów
Contact:

Templatka "Businessonline" co¶ siê nie chce zainstalowaæ :(

Post by Myszoor » Wed May 10, 2006 9:52 am

Hej!

templatka le¿y tu:
http://www.joomlaos.de/option,com_remos ... ,2202.html

próba zainstalowania jej pod jooml± 1.0.1 zaowocowa³a :

Upload template - Failed
File /home/welniaczki/ftp/RAWpository_com/media/install_4461b6fcd3953/index.php does not exist!
[ Continue ... ]

aktualizacja Joomli do ostatniej wersji [1.0.8 EN] nie poprawi³a sytuacji. :(

Proszê o sugestie.
Last edited by enjoy777 on Sat Aug 26, 2006 10:13 pm, edited 1 time in total.
Only exact URLs allowed in signature. Please read Forum Rules: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=8&t=65

User avatar
ORLONnet
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 307
Joined: Fri Aug 19, 2005 5:15 am
Location: Poland
Contact:

Odp: Templatka "Businessonline" co¶ siê nie chce zainstalowaæ :(

Post by ORLONnet » Mon May 15, 2006 1:45 pm

rozpakuj i wgraj tylko katalog: /businessonline/ do katalogu:  /templates/ za pomoc± jakiego¶ klienta ftp.
Mo¿esz te¿ rozpakowaæ i spakowaæ do odrêbnej paczki tylko ten katalog by móc instalowaæ "normalnie" pod jooml± ;)
Pozdrawiam
Norbert
ORLON.net

User avatar
Myszoor
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 120
Joined: Mon Sep 12, 2005 4:13 pm
Location: Wołów
Contact:

Re: Odp: Templatka "Businessonline" co¶ siê nie chce zainstalowaæ :(

Post by Myszoor » Mon May 15, 2006 2:46 pm

ORLONnet wrote: rozpakuj i wgraj tylko katalog: /businessonline/ do katalogu:  /templates/ za pomoc± jakiego¶ klienta ftp.
Mo¿esz te¿ rozpakowaæ i spakowaæ do odrêbnej paczki tylko ten katalog by móc instalowaæ "normalnie" pod jooml± ;)
Wpadłem juz na to przy innych eksperymentach :)
problem jest "jedynie" taki, że nie ładuje mni sie menu po lewej :(
resztę widać  :-\

http://www.welniaczki.nazwa.pl/Businessonline.jpg


EDIT:
wszystko poszło OK na nowo zainstalowanej Joomli, znaczy chyba miałem coś skopane z bazą i nie była to wina templatki
Last edited by Myszoor on Wed Aug 09, 2006 8:14 pm, edited 1 time in total.
Only exact URLs allowed in signature. Please read Forum Rules: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=8&t=65


Locked

Return to “Szablony”