Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Diskutera tredjepartsutvecklade komponenter, moduler m.m. avsedda för Joomla! 3.0.

Moderators: chrille, Zello

Forum rules
Forumregler
Locked
hanskim
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 47
Joined: Sat Oct 05, 2013 2:27 pm

Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Post by hanskim » Wed Jul 27, 2016 8:21 am

Jag har fått ett problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.
Jag har ändrat i textraderna genom att byta text Region till Reg.nr

PLG_USER_PROFILE_FIELD_REGION_DESC="Välj ett alternativ för fältet Reg.nr"
PLG_USER_PROFILE_FIELD_REGION_LABEL="Reg.nr:"

Det fungerade utmärkt tills jag uppdaterade till Joomla 3.6
Nu har Reg.nr byts ut mot Region.
Filen ligger kvar i språkmappen och allt ser ut som förr men ändå får jag "fel text" .
Nu det konstiga att då jag inte får detta att lira så har jag för att testa tagit bort filen för att se vad som händer. Men inget händer den visar fortfarande svensk text med"fel" text.
Vad har jag missat?
Bör det inte vara så att den visar engelska då svenska filen inte finns?

Mvh Hans

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24802
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Post by Per Yngve Berg » Wed Jul 27, 2016 8:51 am

Gör ett "override" i stället för att ändra i filerna.

hanskim
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 47
Joined: Sat Oct 05, 2013 2:27 pm

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Post by hanskim » Wed Jul 27, 2016 10:13 am

Hur menar du?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24802
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Post by Per Yngve Berg » Wed Jul 27, 2016 10:31 am

Tillägg->Språk->Overrides

hanskim
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 47
Joined: Sat Oct 05, 2013 2:27 pm

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Post by hanskim » Wed Jul 27, 2016 11:07 am

Nu har jag "overridat" Men det funkar ändå inte, vad kan jag ha missat?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24802
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Post by Per Yngve Berg » Wed Jul 27, 2016 11:14 am

I Globala Inställningar->System, slå till Felsök System och Felsök Språk.

Se vilka språkfilar som är lastade och om det er några problem.

hanskim
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 47
Joined: Sat Oct 05, 2013 2:27 pm

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Post by hanskim » Wed Jul 27, 2016 11:16 am

Hej Per Yngve, nu har jag fått det att fungera. Tack för hjälpen
Mvh Hans

hanskim
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 47
Joined: Sat Oct 05, 2013 2:27 pm

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Post by hanskim » Wed Jul 27, 2016 11:24 am

hanskim wrote:Jag har fått ett problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.
Jag har ändrat i textraderna genom att byta text Region till Reg.nr

PLG_USER_PROFILE_FIELD_REGION_DESC="Välj ett alternativ för fältet Reg.nr"
PLG_USER_PROFILE_FIELD_REGION_LABEL="Reg.nr:"

Det fungerade utmärkt tills jag uppdaterade till Joomla 3.6
Nu har Reg.nr byts ut mot Region.
Filen ligger kvar i språkmappen och allt ser ut som förr men ändå får jag "fel text" .
Nu det konstiga att då jag inte får detta att lira så har jag för att testa tagit bort filen för att se vad som händer. Men inget händer den visar fortfarande svensk text med"fel" text.
Vad har jag missat?
Bör det inte vara så att den visar engelska då svenska filen inte finns?

Mvh Hans


Locked

Return to “Komponenter, moduler och plugin”