Page 1 of 1

Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Posted: Wed Jul 27, 2016 8:21 am
by hanskim
Jag har fått ett problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.
Jag har ändrat i textraderna genom att byta text Region till Reg.nr

PLG_USER_PROFILE_FIELD_REGION_DESC="Välj ett alternativ för fältet Reg.nr"
PLG_USER_PROFILE_FIELD_REGION_LABEL="Reg.nr:"

Det fungerade utmärkt tills jag uppdaterade till Joomla 3.6
Nu har Reg.nr byts ut mot Region.
Filen ligger kvar i språkmappen och allt ser ut som förr men ändå får jag "fel text" .
Nu det konstiga att då jag inte får detta att lira så har jag för att testa tagit bort filen för att se vad som händer. Men inget händer den visar fortfarande svensk text med"fel" text.
Vad har jag missat?
Bör det inte vara så att den visar engelska då svenska filen inte finns?

Mvh Hans

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Posted: Wed Jul 27, 2016 8:51 am
by Per Yngve Berg
Gör ett "override" i stället för att ändra i filerna.

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Posted: Wed Jul 27, 2016 10:13 am
by hanskim
Hur menar du?

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Posted: Wed Jul 27, 2016 10:31 am
by Per Yngve Berg
Tillägg->Språk->Overrides

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Posted: Wed Jul 27, 2016 11:07 am
by hanskim
Nu har jag "overridat" Men det funkar ändå inte, vad kan jag ha missat?

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Posted: Wed Jul 27, 2016 11:14 am
by Per Yngve Berg
I Globala Inställningar->System, slå till Felsök System och Felsök Språk.

Se vilka språkfilar som är lastade och om det er några problem.

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Posted: Wed Jul 27, 2016 11:16 am
by hanskim
Hej Per Yngve, nu har jag fått det att fungera. Tack för hjälpen
Mvh Hans

Re: Problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.

Posted: Wed Jul 27, 2016 11:24 am
by hanskim
hanskim wrote:Jag har fått ett problem med en fil sv-SV.plg_user.ini i språkmappen.
Jag har ändrat i textraderna genom att byta text Region till Reg.nr

PLG_USER_PROFILE_FIELD_REGION_DESC="Välj ett alternativ för fältet Reg.nr"
PLG_USER_PROFILE_FIELD_REGION_LABEL="Reg.nr:"

Det fungerade utmärkt tills jag uppdaterade till Joomla 3.6
Nu har Reg.nr byts ut mot Region.
Filen ligger kvar i språkmappen och allt ser ut som förr men ändå får jag "fel text" .
Nu det konstiga att då jag inte får detta att lira så har jag för att testa tagit bort filen för att se vad som händer. Men inget händer den visar fortfarande svensk text med"fel" text.
Vad har jag missat?
Bör det inte vara så att den visar engelska då svenska filen inte finns?

Mvh Hans