Jeden komponent, wiele pozycji w menu

Moderator: Radek Suski

Locked
tomgl
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sun Dec 18, 2005 8:38 pm

Jeden komponent, wiele pozycji w menu

Post by tomgl » Wed Dec 21, 2005 11:35 am

Witam.
Jestem poczatkujacym uzytkownikiem / programista Joomla. Mam pewien problem i nie wiem czy to jest wykonalne, chce napisac komponent, tak abym mogl wykonac rozna akcje zaleznie od tego ktora opcje z menu uzytkownik wybierze. Czyli chce aby kilka pozycji w menu odnosilo sie do jednego komponentu (chodzi mi oczywiscie o frontend).

Z gory dziekuje, TomGl

tomgl
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sun Dec 18, 2005 8:38 pm

Re: Jeden komponent, wiele pozycji w menu

Post by tomgl » Wed Dec 21, 2005 12:09 pm

OK, uznajmy ze nie bylo pytania. Rozwiazalem, go szybciej niz myslalem.

Nawet nie napisze rozwiazania, bo jest banalne.

Pozdrawiam.

User avatar
ORLONnet
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 307
Joined: Fri Aug 19, 2005 5:15 am
Location: Poland
Contact:

Re: Jeden komponent, wiele pozycji w menu

Post by ORLONnet » Thu Dec 22, 2005 7:49 pm

napisz napisz
pośmiejemy się wszyscy
:)
poszedłeś po najmniejszej linii oporu i wysyłasz numer pozycji czy bardziej się postarałeś?
Norbert
ORLON.net


Locked

Return to “Modyfikacje i własne rozwiązania”