Joomla - menu i submenu - Jak zrobić coś takiego

Moderator: Radek Suski

Post Reply
houston4
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Mar 11, 2010 7:59 pm

Joomla - menu i submenu - Jak zrobić coś takiego

Post by houston4 » Thu Mar 11, 2010 8:03 pm

Witam.

Dokładnie to chodzi mi o coś takiego:

Umieszczam sobie top_menu i po kliknięciu na daną pozycję w tym menu to w lewj kolumnie pojawia mi się pod menu dla tej wybranej pozycji z top_menu.
Po kliknięciu innej pozycji z top_menu, w lewj kolumnie pojawia mi się pod menu dla tej innej pozycji.

Bardzo mi na tym zależy

Z góry dziękuję

houston4
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Mar 11, 2010 7:59 pm

Re: Joomla - menu i submenu - Jak zrobić coś takiego

Post by houston4 » Mon Oct 08, 2012 5:05 pm

Udało mi się to zrobić.

Stworzyłem nowy moduł menu i tam zazanczyłem jakie pozycje mają się wyświetlać oraz po prawej stronie wybrałem parametry moduły , czyli np. w którym menu ma się pojawić ten moduł (czy w top menu czy głównym menu czy jeszcze w jakimś innym).

Radek Suski
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 358
Joined: Sat Jan 07, 2006 6:51 pm
Location: /home/radek
Contact:

Re: Joomla - menu i submenu - Jak zrobić coś takiego

Post by Radek Suski » Wed Oct 10, 2012 8:50 am

houston4 wrote:Udało mi się to zrobić.
No to się cieszę :)
Events Team Leader | JET Team Member | Joomla! Social Media Team Member | JED Team Member
SobiPro Developer.
Twitter | Facebook | Google+ | : http://radek.sigsiu.net
Blog: http://radeks.coffee

houston4
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Mar 11, 2010 7:59 pm

Re: Joomla - menu i submenu - Jak zrobić coś takiego

Post by houston4 » Thu Oct 11, 2012 9:53 am

Radek Suski wrote:
houston4 wrote:Udało mi się to zrobić.
No to się cieszę :)
Nie żeby ktoś myślał że kombinowałem 2 lata nad tym problemem, ale mój post powyżej był odpowiedzią na prywatnego maila jednego z użytkowników forum.


Post Reply

Return to “Modyfikacje i własne rozwiązania”