Page 1 of 1

Kan ikke redigere

Posted: Sun Feb 25, 2018 12:18 pm
by JKsoft
Hej
Ny på forum, håber jeg bruger det rigtigt :-)

Jeg har kopieret et site til en ny adresse pga der var danske karakterer i det gamle navn. På det nye site kan brugere som er logget ind på frontend ikke redigere. Når jeg logger ind på backend har jeg ikke fuld funktionalitet. Når jeg klikker på menupunkter kommer der bare en "#" efter teksten i browserens adresse felt og så sker der ikke mere. Prøver jeg det samme på det gamle site virker det hele.

Jeg håber jeg kan få lidt hjælp til denne, for mig, meget mærkelige 'opførsel'.

Jeg ved ikke om der ikke kan vedhæftes mere end tre filer. Når jeg forsøger at vedhæfte den fil som viser "rediger" menupunktet på sitet som virker, sker der ingenting.....

mvh Keld

Re: Kan ikke redigere

Posted: Thu Mar 01, 2018 10:17 am
by b-ronnow
Hej JKsoft

Velkommen til forum!

Det virker som om at databasen ikke er fulgt korrekt med over.
Tag et kig på om din database er forbundet korrekt på den nye server.
Tag et kig på om der er fejl på database, opdag og ret hvis der viser sig noget

Re: Kan ikke redigere

Posted: Sat Mar 10, 2018 11:10 am
by JKsoft
Hej Brian

tak for svar.
Jeg ved ikke lige hvor jeg skal se om databasen er forbundet korrekt.
Jeg har været inde i min mysql management i noget opsætning hvor man kan se servernavnet og det er korrekt, se vedhæftede. Er det det du mener?

Hvordan skal jeg "tage et kig på om der er fejl på database"?

Jeg har prøvet at kigge lidt rundt i "Installation, backup, opdatering og flytning - Godt igang" men jeg kan ikke finde noget der ligner mit tilfælde.

Jeg kunne også prøve at opdatere hele sitet til seneste Joomla. Efter hvad jeg har læst mig frem til skulle det kunne gøres indefra backend men det synes jeg heller ikke er muligt!!

Jeg venter spændt på svar svar :-)

mvh keld

Re: Kan ikke redigere

Posted: Sat Mar 17, 2018 3:11 pm
by JKsoft
Hej Igen

problem løst, slettede alt på det nye site, installerede Akeeba backup og lavede en backup og reinstallering vha dette, indtil videre kører alt :-)

Re: Kan ikke redigere

Posted: Sat Mar 17, 2018 3:36 pm
by b-ronnow
Hej JKsoft

Dejligt det fungere igen..
Jeg markere tråden som løst