[Solved] Bruger-problem

Her kan du stille spørgsmål til den daglige administration af dit Joomla! websted.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
bibliostof
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 86
Joined: Tue Nov 13, 2007 2:33 pm

[Solved] Bruger-problem

Post by bibliostof » Mon Jul 08, 2013 9:02 pm

Hej, jeg har et problem med joomlas bruger-komponent. Når man logger ind frontend kommer man til en side hvor man kan redigere sin profil. Problemet er bare at den ikke gemmer de ændringer man indtaster selvom den skriver "profilen er gemt".

Hvad kan det skyldes?

Jeg har prøvet at ændre chmod men der er ingen forskel...?
Last edited by bibliostof on Thu Jul 11, 2013 8:39 pm, edited 1 time in total.

bibliostof
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 86
Joined: Tue Nov 13, 2007 2:33 pm

Re: Bruger-problem

Post by bibliostof » Mon Jul 08, 2013 9:15 pm

Hov jeg opdager lige at den heller ikke gemmer det hvis man udfylder adresse mm, fra backenden. Det forsvinder bare. What to do?

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 705
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Bruger-problem

Post by b-ronnow » Tue Jul 09, 2013 10:39 am

Hej

Prøv at log i backend og gå i "system" > "System Information", kontroller at din tmp og logfil har de korekte mappe indstillinger, samt "Directory Permissions" at alle mappe er grønne.
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

bibliostof
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 86
Joined: Tue Nov 13, 2007 2:33 pm

Re: Bruger-problem

Post by bibliostof » Tue Jul 09, 2013 9:09 pm

Hej - tak for svar.
Mapperne er grønne og jeg har chmodet mapperne tmp og logs til 777 uden effekt desværre. Er der andet jeg kan prøve?

Det skal lige siges at den godt kan redigere i de øverste felter - det der hedder profil. Det er brugerprofil der ikke kan ændres (oplysninger om adresse og fødselsdag mv.)

Jeg har haft installeret en extension der hed cjBlog som jeg fjernede igen fordi den ikke var god. Der ligger en fil i mappen logs der hedder com_cjblog.2013.07.07.log.php og jeg kan se i databasen at der stadig er tabeller der hedder noget med cjBlog til trods for at jeg har afinstalleret dette. Kan det have noget med sagen at gøre?

På forhånd tak :-)

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 705
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Bruger-problem

Post by b-ronnow » Tue Jul 09, 2013 10:30 pm

Prøv at gå i extensions og fix databasen.
Du må ikke have nogle mapper på 777 det gør hele installationen meget usikker.
Du kan roligt slette det i logs mappen.
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

littlejohn
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 242
Joined: Tue Jan 05, 2010 2:55 pm

Re: Bruger-problem

Post by littlejohn » Wed Jul 10, 2013 1:43 pm

Det lyder som om der ligger et plugin og reagere på dataene før Joomla når at gemme.

Prøv at kigge dine plugins igennem og se om der ikke skulle være noget.
Janich Rasmussen
Lead developer @ CGOnline.dk - Vi elsker Joomla!

bibliostof
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 86
Joined: Tue Nov 13, 2007 2:33 pm

Re: Bruger-problem

Post by bibliostof » Thu Jul 11, 2013 6:41 pm

Hej, jeg har prøvet at lave en frisk installation hvor jeg endnu ikke har skiftet template og installeret plugins mv.

Jeg har enablet den plugin der hedder user-profile - se vedhæftede - og den gemmer det stadig ikke.

Jeg kan ikke umiddelbart se at der skulle være fejl ved databasen eller noget. Men det er altså den plugin i det vedhæftede der driller. Håber I kan hjælpe mig lidt mere. På forhånd 1000 tak :-)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

littlejohn
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 242
Joined: Tue Jan 05, 2010 2:55 pm

Re: Bruger-problem

Post by littlejohn » Thu Jul 11, 2013 8:31 pm

Hej igen

Jeg har undersøgt det lidt nærmere, og det var en fejl i Joomla 3 og 3.1.
Det er rettet i 3.2, men der går lidt tid før den udkommer.

Vedhæftet er en opdateret udgave af filen der giver problemer.
Prøv a unzippe den og upload derefter profile.php til plugins/user/profile/profile.php og se om det løser problemet.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Janich Rasmussen
Lead developer @ CGOnline.dk - Vi elsker Joomla!

bibliostof
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 86
Joined: Tue Nov 13, 2007 2:33 pm

Re: Bruger-problem

Post by bibliostof » Thu Jul 11, 2013 8:38 pm

Sådan dér!!! Nu virker det.
Du er søreme en helt, 1000 tak for hjælpen!!!


Locked

Return to “Administration - Generel brug”