Kan ikke skifte sprog i moduler

Her kan du stille spørgsmål til den daglige administration af dit Joomla! websted.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
User avatar
Ertmania
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 193
Joined: Sun Apr 15, 2012 4:36 pm
Contact:

Kan ikke skifte sprog i moduler

Post by Ertmania » Sun Aug 18, 2013 9:28 am

Joomla 3.1.
Jeg har installeret dansk for websted og administrator, men i moduler kan jeg kun vælge mellem alle og english.
Dansk er default.
Hvordan skifter jeg til dansk?

User avatar
/polle
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 380
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:35 pm
Location: Holstebro - Denmark

Re: Kan ikke skifte sprog i moduler

Post by /polle » Sun Aug 18, 2013 11:28 am

Hej.
Skal ikke gøre mig alt for klog på Joomla 3.1 men vil mene at alle de moduler der følger med er oversat
når du bruger Dansk som Default.

Bruger du 3. parts komponenter med underlæggende moduler er det ikke sikkert at de er oversat.

/polle

User avatar
Ertmania
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 193
Joined: Sun Apr 15, 2012 4:36 pm
Contact:

Re: Kan ikke skifte sprog i moduler

Post by Ertmania » Sun Aug 18, 2013 12:34 pm

Her er hvad der står om det ene modul:
J DContact is an ajax contact us module where data send to admin and user without page refresh. Backend has option to customize the front-end view. There is option to set different email address for different department. This module also has option to send a copy of the mail to yourself. Captcha validation is to protect spammer.
Module has below parameter:
Wrapper BG Color
Wrapper Width
Input Field Width
Input Field Border Color
Sales Email
Support Email
Billing Email
Show Department
Show Send Copy
Show Human Test
da-DK,de-DE,en-GB,fr-FR,it-IT,nl-NL,ru-RU,sv-SE Language Translations

User avatar
ot2sen
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 10422
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:58 am
Location: Hillerød - Denmark
Contact:

Re: Kan ikke skifte sprog i moduler

Post by ot2sen » Sun Aug 18, 2013 3:28 pm

Hej Ertmania,

Der er to forskellige ting i dit spørgsmål, hvor det ene omhandler hvordan et modul skifter til dansk når man har valgt dansk som standard, og det andet omhandlende hvorfor man kun kan vælge mellem 'Alle' og English' for sprog ved f.eks. moduler.

Og de to ting hænger ikke nødvendigvis sammen ;)

1. Du vil gerne have dansk for modulet J DContact, og er hurtigt kig viser at den har en dansk sprogfil inkluderet. Men denne dækker kun nogle strenge for site delen, og selve admin for modulet er hardcoded engelsk sprog kan man se I modulets xml-fil. Så den vil ikke skifte I administrationen før udvikleren gør den fuldt sprogkompatibel.

2. Med hensyn til kun at kunne vælge Alle/English, for indstillingen 'Sprog' I f.eks. et moduls administration, så er denne function afhængig af om du manuel har tilføjet flere Content languages/Indholdssprog. Disse anvendes typisk når man vil anvende multisprogfunktion med flere sprog samtidig på sit site. Man kan selv tilføje ekstra ved at gå ind I Udvidelser->Sprog->Indhold.
Ole Bang Ottosen
Dansk frivillig Joomla! support websted - joomla.dk
OpenTranslators Core Team opentranslators.org

User avatar
Ertmania
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 193
Joined: Sun Apr 15, 2012 4:36 pm
Contact:

Re: Kan ikke skifte sprog i moduler

Post by Ertmania » Mon Aug 19, 2013 9:03 am

Tak


Locked

Return to “Administration - Generel brug”