Undermapper >< subdomæner

Her kan du stille spørgsmål til den daglige administration af dit Joomla! websted.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Post Reply
User avatar
Grithify
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 245
Joined: Thu Jun 09, 2011 8:21 pm
Contact:

Undermapper >< subdomæner

Post by Grithify » Sat Dec 17, 2016 9:07 pm

Hej Jer :-)

Jeg har på mit domæne installeret to demo-sites i undermapper. Når jeg ændrer nogle ting på det ene site, bliver det også ændret på det andet site. Hvorfor nu det? Jeg vil gerne undgå at skulle lave et subdomæne. Nogen bud?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24802
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Undermapper >< subdomæner

Post by Per Yngve Berg » Sat Dec 17, 2016 9:35 pm

Ser ud som alle er tilkoblet samme database og prefix.

User avatar
Grithify
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 245
Joined: Thu Jun 09, 2011 8:21 pm
Contact:

Re: Undermapper >< subdomæner

Post by Grithify » Sat Dec 17, 2016 9:51 pm

Hej Per

Tak for hurtigt svar :-)

Hvordan undgår jeg, at de er tilkoblet samme database og prefix?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24802
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Undermapper >< subdomæner

Post by Per Yngve Berg » Sat Dec 17, 2016 10:08 pm

Har du kopiert filerne fra en installation?

Database-pålogging ligger i configuration.php, men før du ændrer må du ha en kopi av basen.

Det beste er at bruge Akeeba Backup til at kopiere installationen.

User avatar
Grithify
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 245
Joined: Thu Jun 09, 2011 8:21 pm
Contact:

Re: Undermapper >< subdomæner

Post by Grithify » Sun Dec 18, 2016 7:07 pm

Ja. Den ene side er en kopi af den anden. Jeg har brugt Akeeba kickstart. Men hvordan undgår jeg at de deler database?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24802
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Undermapper >< subdomæner

Post by Per Yngve Berg » Sun Dec 18, 2016 8:07 pm

Fik du muligheden for at specificere database i kickstart?

Det nemse er måske at kopiere tabellerne i phpmyadmin til et nyt prefix og ændre configuration.php manuelt i den ene installationen.


Post Reply

Return to “Administration - Generel brug”