Heb jij zin om Joomla te helpen?

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Heb jij zin om Joomla te helpen?

Post by dam-man » Tue Jun 03, 2008 7:03 am

Beste allen,

Zoals jullie weten zou er tussen Joomla! 1.5.3 en 1.5.4 ongeveer een half jaar tijd zitten.. En dat gaat sneller dan je denkt. Op 21+22 juni is het tweede Joomla! Pizza Bugs and Fun evenement geplanned. Dit evenement zal helpen Joomla! 1.5.4 klaar te stomen om in begin Juli gereleased te worden.

Deze kans is niet beperkt tot zij die kunnen coderen (PHP) aangezien er een grote verscheidenheid van belangrijke taken is die in een Joomla zullen worden aangeboden! De Bazaar tijdens het weekend. Dit is een grote manier voor Joomla! ontwikkelaars, ontwerpers, websitebouwers, en eind - gebruikers helemaal over de wereld om iets terug aan het project te geven en te kunnen zeggen: „Ik heb geholpen Joomla beter te maken.„

Hoe kunt u helpen?

Wij moedigen groepen ook zo klein aan zoals twee, drie, en vier mensen om tijdens het weekend samen te werken. Als jij niet met een groep kunt deelnemen, kun je je bij de gebeurtenis online nog aansluiten. Het zal groots zijn om communie leden overal ter wereld te merken die samenwerken.
Meer informatie zal spoedig volgen, hebben wij een informatiegebied op wiki opgezet. Denk na deelnemend. Het is gewaarborgd om een pretgebeurtenis en een eer te zijn helpen Joomla verbeteren!.

Bekijk de officiele Wiki: http://docs.joomla.org/Pizza_Bugs_and_Fun_2
Hoe moet je je aanmelden? http://docs.joomla.org/Pizza_Bugs_and_F ... gistration
Bekijk het orginele topic: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=8&t=296985
Last edited by pe7er on Wed Jun 04, 2008 5:18 pm, edited 1 time in total.
Reason: set to Sticky
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

Locked

Return to “Aankondigingen”