sub menu

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
dreamtime
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Wed Jul 19, 2006 9:52 pm
Contact:

sub menu

Post by dreamtime » Mon Mar 16, 2015 11:21 pm

jeg har installeret et template som har en submenu, men jeg kan ikke få det til at virke, ved ikke om det bare er mig som fumler eller hvad der går galt

det er dette : http://demos.mixwebtemplates.com/?template=mx_joofree12

http://www.joomlaperfect.com/joofree-12 ... -templates

min side er : http://www.dreamtime.dk/j3/
http://lesstime.dk ......En dansk guide side

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 677
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: sub menu

Post by b-ronnow » Tue Mar 17, 2015 6:24 am

Hej dreamtime

Du skal over i moduler og angive dit menumodule til at være i den menu module position som templaten har.
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

dreamtime
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Wed Jul 19, 2006 9:52 pm
Contact:

Re: sub menu

Post by dreamtime » Tue Mar 17, 2015 11:43 am

Har jeg gjort og jeg får så bare de forskellige i menuen under hinanden og ikke ved siden af hinanden og så kommer "dropdown" ikke frem
Det er et nyt template til min side lesstime.dk da jeg står og skal skifte over på joomla 3 fra 2.5 og det template ikke understøttes af 3
det er den menu som er :
Burn Recode Div.tools

jeg har også prøvet at installer templaten på lesstime.dk og der sker det samme selv og jeg flytter alle moduler mm over i det nye template
http://lesstime.dk ......En dansk guide side

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 677
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: sub menu

Post by b-ronnow » Tue Mar 17, 2015 11:51 am

Du skal vælge din menu til menupunket, mainmenu.
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

dreamtime
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Wed Jul 19, 2006 9:52 pm
Contact:

Re: sub menu

Post by dreamtime » Tue Mar 17, 2015 6:47 pm

er ikke lige helt med
mener du pladsen i template hvor den skal være?

har sat den til den plads
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
http://lesstime.dk ......En dansk guide side

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 677
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: sub menu

Post by b-ronnow » Tue Mar 17, 2015 10:47 pm

Hej

Jeg har lige installeret den template, og der er noget galt med metoden menuen er lavet.
Den har ikke fået lavet en styling til sub menu
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

dreamtime
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Wed Jul 19, 2006 9:52 pm
Contact:

Re: sub menu

Post by dreamtime » Wed Mar 18, 2015 6:24 am

æv da det var da træls ...men rart at høre det ikke kun, er fordi jeg fumler.
Tak fordi du prøvede det af, jeg må prøve at finde et andet template.
http://lesstime.dk ......En dansk guide side

User avatar
ot2sen
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 10419
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:58 am
Location: Hillerød - Denmark
Contact:

Re: sub menu

Post by ot2sen » Wed Mar 18, 2015 7:37 pm

Hej dreamtime,

De har sikkert gemt det nemme setup og vejledning til den betalte version (hvilket også er fair nok)

Jeg tog lige et kig og ved at kigge direkte i css-filerne kan man se hvilken styling der anvendes til menuen.

Prøv under modulet konfiguration under Advanced at tilføje i Menu Class Suffix: sf-menu
mxmenuclasssuffix.png
Og på det første faneblad for modulet skal du stille 'Show submenu-items' til Yes.
mxshowsubmenus.png
Så dukker stylingen i front op som du forventer.
mxfrontsub.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ole Bang Ottosen
Dansk frivillig Joomla! support websted - joomla.dk
OpenTranslators Core Team opentranslators.org

dreamtime
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Wed Jul 19, 2006 9:52 pm
Contact:

Re: sub menu

Post by dreamtime » Fri Mar 20, 2015 1:41 pm

Mange tak det virker fint nu
http://lesstime.dk ......En dansk guide side

User avatar
ot2sen
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 10419
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:58 am
Location: Hillerød - Denmark
Contact:

Re: sub menu

Post by ot2sen » Fri Mar 20, 2015 8:07 pm

Det var så lidt. Kun godt at høre at det virkede for dig :)

Jeg markerer tråden som løst så.
Ole Bang Ottosen
Dansk frivillig Joomla! support websted - joomla.dk
OpenTranslators Core Team opentranslators.org

dreamtime
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Wed Jul 19, 2006 9:52 pm
Contact:

Re: sub menu

Post by dreamtime » Mon Mar 23, 2015 7:38 pm

Hvordan fandt du ud af det i css filerne?
Jeg har prøvet at finde det da det kunne være rart at vide til andre template jeg er ved at teste
http://lesstime.dk ......En dansk guide side


Locked

Return to “Template, CSS og Design”