Fejl i template SOLVED

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Post Reply
User avatar
thuleab
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 278
Joined: Sat Mar 11, 2006 6:54 am
Location: Lindved - Denmark

Fejl i template SOLVED

Post by thuleab » Fri Jul 13, 2018 8:30 am

Hejsa
Er ved at lave en side til en ven og bruger en "gratis" template (10 euro, når den går live) men får en fejl

Code: Select all

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /storage/ssd1/412/6468412/public_html/templates/dd_bluecar_41/html/modules.php on line 39
Jeg har kigget i templaten og i linie 39 står:

Code: Select all

call_user_func($styles[$style], $module, $params, $attribs)
Nogen der ved hvad der lige er gået galt?
Der er ingen support for denne tamplate

Jeg bruger flere af dette firmas templates og der er aldrig noget galt.
Kan det skyldes at jeg også bruger en gratis webhost til at "udvikle" hjemmesiden da jeg ikke længere har nogen selv.

Mvh. Michael
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by thuleab on Fri Jul 13, 2018 8:46 am, edited 1 time in total.

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 677
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Fejl i template

Post by b-ronnow » Fri Jul 13, 2018 8:37 am

Hej Michael

Det ser ud til det er et module der laver fejlen.

Har du andre moduler i venstre side end det du viser?
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

User avatar
thuleab
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 278
Joined: Sat Mar 11, 2006 6:54 am
Location: Lindved - Denmark

Re: Fejl i template

Post by thuleab » Fri Jul 13, 2018 8:40 am

Nej.
Indtil videre er der kun "main menu" :-(

User avatar
thuleab
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 278
Joined: Sat Mar 11, 2006 6:54 am
Location: Lindved - Denmark

Re: Fejl i template

Post by thuleab » Fri Jul 13, 2018 8:44 am

OK.
Jeg kan løse det ved ikke at bruge "position 7"
Der er åbenbart noget galt der

User avatar
ot2sen
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 10419
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:58 am
Location: Hillerød - Denmark
Contact:

Re: Fejl i template SOLVED

Post by ot2sen » Fri Jul 13, 2018 9:50 am

Hej Michael,

Det er sikkert inkompatibilitet mellem koden i den artister template og så PHP-versionen.
Du kan prøve at sætte module style for modulet til at være artisteer specifik som beskrevet i svaret her:

https://stackoverflow.com/questions/438 ... he-webpage
Ole Bang Ottosen
Dansk frivillig Joomla! support websted - joomla.dk
OpenTranslators Core Team opentranslators.org

User avatar
thuleab
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 278
Joined: Sat Mar 11, 2006 6:54 am
Location: Lindved - Denmark

Re: Fejl i template SOLVED

Post by thuleab » Sat Jul 14, 2018 2:12 pm

Tak Ole
Det prøver jeg :-)


Post Reply

Return to “Template, CSS og Design”