site overzetten van mamp naar subdomein

Hier kun je vragen stellen over de nieuwste Joomla 3.x ontwikkelingen en ondervonden problemen melden.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Post Reply
Parchita
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Tue Oct 16, 2018 8:58 pm

site overzetten van mamp naar subdomein

Post by Parchita » Mon Feb 10, 2020 11:18 am

Hallo,
ik heb een site lokaal op mijn computer gemaakt via MAMP.
Nu zou ik die op een subdomein van mijn huidige site willen plaatsen zodat de leden van de club die kunnen nakijken.
Ik heb alle bestanden uit de rootmap overgezet naar de map op mijn ftp (subdomein).
Ik krijg nu een witte error pagina.. wat doe ik fout?

 
waarnemer
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2693
Joined: Sun May 04, 2008 12:37 pm

Re: site overzetten van mamp naar subdomein

Post by waarnemer » Mon Feb 10, 2020 1:03 pm

Je database zul je ook moeten verplaatsen...

En de configuration.php zal je aan de nieuwe locatie/host moeten aanpassen.

hvdmeer
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 155
Joined: Mon May 13, 2013 1:34 pm
Location: Arnhem
Contact:

Re: site overzetten van mamp naar subdomein

Post by hvdmeer » Tue Feb 11, 2020 9:00 am

Hier is een link naar de documentatie waar ook een summiere uitleg staat over het uitvoeren van dit via Akeeba backup.
https://docs.joomla.org/Copying_a_Joomla_website/nl
Assistant Team Leader Joomla! Social Media Team
J!Docs translator - Joomla User Group Arnhem Organizer - Wannabe Patch tester
Personal site: https://www.hierbenikthuis.nl
Moderator on joomlacommunity.nl

 

Post Reply

Return to “Joomla! 3.x”