Plaats modules in template

Vragen over componenten, modules en plugins die op Joomla! 3.x draaien.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
peke
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Mar 18, 2015 6:45 pm

Plaats modules in template

Postby peke » Tue Nov 08, 2016 3:53 pm

De site draait onder Joomla versie 3.6.4.
Het lukt niet meer om een module een andere plaats in de template te geven.
Ik gebruik de template Prostar - default.
Iemand enig idee hoe dit te verhelpen?

hvdmeer
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 134
Joined: Mon May 13, 2013 1:34 pm
Location: Arnhem
Contact:

Re: Plaats modules in template

Postby hvdmeer » Wed Nov 09, 2016 12:41 pm

Ik heb al een paar topics hierover gezien, maar heb er zelf geen last van met Protostar. Je gebruikt in de backend ook gewoon Isis?
Assistant Team Leader Joomla! Social Media Team
J!Docs translator - Joomla User Group Arnhem Organizer - Wannabe Patch tester
Personal site: https://www.hierbenikthuis.nl
Moderator on joomlacommunity.nl

peke
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Mar 18, 2015 6:45 pm

Re: Plaats modules in template

Postby peke » Wed Nov 09, 2016 5:41 pm

ik maakte gebruik van hathor.
overgeschakeld naar isis => nu lukt dat wel!

bedankt


Return to “Extensies 3.x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest