Page 1 of 1

Plaats modules in template

Posted: Tue Nov 08, 2016 3:53 pm
by peke
De site draait onder Joomla versie 3.6.4.
Het lukt niet meer om een module een andere plaats in de template te geven.
Ik gebruik de template Prostar - default.
Iemand enig idee hoe dit te verhelpen?

Re: Plaats modules in template

Posted: Wed Nov 09, 2016 12:41 pm
by hvdmeer
Ik heb al een paar topics hierover gezien, maar heb er zelf geen last van met Protostar. Je gebruikt in de backend ook gewoon Isis?

Re: Plaats modules in template

Posted: Wed Nov 09, 2016 5:41 pm
by peke
ik maakte gebruik van hathor.
overgeschakeld naar isis => nu lukt dat wel!

bedankt