Page 1 of 1

thumbnails kunnen niet gemaakt worden

Posted: Mon Nov 12, 2018 8:29 pm
by Pietjeprecies
Dag
Ik gebruik al jaren PhocaGallery op mijn website onder IE.
Nu bij het uploaden van nieuwe foto's over 2018 krijg ik deze foutmelding :

Error - thumbnail of one or more images could not be created. It was probably caused by a lack of memory (the server does not have enough memory, or the image is too large).
De foto's zijn allemaal ongeveer 180kB. Dus daar kan het niet aan liggen denk ik.

Ik heb al veel oude foto's verwijderd, maar de fout blijft.
Waar kan ik zien hoeveel werkgeheugen ik heb en hoeveel er gebruikt is?
Bedankt.

Re: thumbnails kunnen niet gemaakt worden

Posted: Mon Nov 12, 2018 9:28 pm
by Rondeb
Hallo Pietjeprecies,

heb je ook geprobeerd om 1 afbeelding te uploaden?

Groeten Ron ;D

Re: thumbnails kunnen niet gemaakt worden

Posted: Wed Nov 14, 2018 1:03 pm
by Pietjeprecies
Dag Ron

Ik zie nu dat mijn info niet volledig was.
Na het uploaden van 50 foto's stopte het maken van de thumbnails bij 40.
Toen kwam de foutmelding.
Dus denk ik dat het met de grootte van het werkgeheugen te maken heeft.

Piet

Re: thumbnails kunnen niet gemaakt worden

Posted: Wed Nov 14, 2018 6:18 pm
by Rondeb
Hallo Piet,

heb je wel genoeg ruimte op je hosting pakket?

Groeten Ron

Re: thumbnails kunnen niet gemaakt worden

Posted: Wed Nov 14, 2018 7:04 pm
by Pietjeprecies
Dat is nu net de vraag: waar kan ik de ruimte van mijn host vinden?

Re: thumbnails kunnen niet gemaakt worden

Posted: Sun Nov 18, 2018 7:05 pm
by Rondeb
Hoi hoi,

veel hostingpartijen gebruiken Directadmin of plesk daar kun je het zo vinden.

Dus bij wie host jij je site?

Groeten Ron

Re: thumbnails kunnen niet gemaakt worden

Posted: Sun Nov 18, 2018 7:22 pm
by Pietjeprecies
Mijn host is : IamOk.nl
en samen met hem hebben we het net gisteren opgelost.
Veel oude foto's verwijderd en zo ruimte vrijgemaakt.

Bedankt voor het meedenken.
Piet

Re: thumbnails kunnen niet gemaakt worden

Posted: Mon Nov 19, 2018 1:39 pm
by Rondeb
Hoi Piet,

mooi dat het opgelost! Ben wel benieuwd hoeveel ruimte je dan tot beschikking hebt.

Het hosting bedrijf waar je bij zit ken ik niet ;)

Groeten Ron