kolommen in submenu

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
Parchita
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Tue Oct 16, 2018 8:58 pm

kolommen in submenu

Post by Parchita » Wed Sep 25, 2019 6:41 am

Ik wil in onder een menu-item een submenu in verschillende kolommen weergeven.
Is dit template gebonden? Of hoe moet ik dit aanpakken?

Leen57
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Thu Mar 20, 2014 1:29 pm

Re: kolommen in submenu

Post by Leen57 » Wed Sep 25, 2019 7:16 am

hallo,
het is me niet geheel duidelijk maar vaak inderdaad template afhankelijk.
en daarom word er soms ook veel gebruik gemaakt van een extra menu extentie
zoals bv deze https://www.joomlack.fr/en/joomla-exten ... aximenu-ck
bekijk demo even.
en er zijn daarvan veel soorten https://extensions.joomla.org/instant-s ... B0%5D=Free

User avatar
Rondeb
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 225
Joined: Mon Dec 02, 2013 12:14 pm
Location: Meschede - Germany
Contact:

Re: kolommen in submenu

Post by Rondeb » Wed Sep 25, 2019 1:10 pm

Of kijk eens of je het met de gratis versie van DJ megamenu kan realiseren.

https://www.joomla-monster.com/document ... j-megamenu

Succes ermee.

groeten Ron :)

hvdmeer
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 155
Joined: Mon May 13, 2013 1:34 pm
Location: Arnhem
Contact:

Re: kolommen in submenu

Post by hvdmeer » Wed Oct 09, 2019 1:05 pm

En voor de Megamenu van Joomshaper staat hier de info: https://www.joomshaper.com/documentatio ... ading-1_10
Kan dus in combinatie met hun gratis template (Helix Ultimate) of betaalde templates gebruikt worden.
Assistant Team Leader Joomla! Social Media Team
J!Docs translator - Joomla User Group Arnhem Organizer - Wannabe Patch tester
Personal site: https://www.hierbenikthuis.nl
Moderator on joomlacommunity.nl


Locked

Return to “Algemene vragen”