Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by dam-man » Sat Jan 13, 2007 4:51 pm

Zijn er meer mensen met een alt tekst probleem in FireFox ?
Ik ben een component aan het maken, en nu wordt de Alt tekst niet weer gegeven.. ??
Ik heb er in IE 7.0 geen last van, maar in FF wel..

Iemand enig idee hoe ik dit oplos?
Last edited by sc00zy on Sun Jan 14, 2007 11:50 am, edited 1 time in total.
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by sc00zy » Sat Jan 13, 2007 5:07 pm

Firefox geeft geen alt teksten weer ;)
De functionaliteit die jij zoekt zit in de title tekst. Alt tekst is bedoeld voor wanneer de afbeelding niet geladen kon worden.
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by dam-man » Sat Jan 13, 2007 6:36 pm

Oh.... dat wist ik niet...
Dan moet ik het op een andere manier oplossen.. title teksten kan ik ook wel gebruiken.

Bedankt Scoozy
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by sc00zy » Sat Jan 13, 2007 8:22 pm

Geen probleem ;)

Wil je je EERSTE BERICHT even aanpassen zodat iedereen kan zien dat het is opgelost?
Message icon (Bericht icoon): Solved Image

Bedankt!
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by renem » Sun Jan 14, 2007 10:54 am

dam-man wrote: Oh.... dat wist ik niet...
Dan moet ik het op een andere manier oplossen.. title teksten kan ik ook wel gebruiken.

Bedankt Scoozy
JCE heeft dit standaard aan boord overigens.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by dam-man » Sun Jan 14, 2007 11:17 am

Maar als ik mijn component in JCE moet typen wordt ik er niet blij van volgens mij, wel bedankt voor je tip.  :)
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by sc00zy » Sun Jan 14, 2007 11:50 am

sc00zy wrote: Geen probleem ;)

Wil je je EERSTE BERICHT even aanpassen zodat iedereen kan zien dat het is opgelost?
Message icon (Bericht icoon): Solved Image

Bedankt!
Ik heb het maar even voor je gedaan ;)
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by dam-man » Sun Jan 14, 2007 12:12 pm

Sorry, het is nog vroeg voor mij  ;D
Ik dacht dat ik het al gedaan had.
Bedankt scoozy
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by sc00zy » Sun Jan 14, 2007 2:39 pm

Geen probleem ;)
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by dam-man » Sun Jan 14, 2007 6:26 pm

Voor de mensen die willen weten hoe je dit doet?

Normaal schrijf je alt="Ga hierover heen met je muis" (alleen zichtbaar in IE)

Nu voor FF: alt="Ga hierover heen met je muis" title="Ga hierover heen met je muis" (IE & FF compatibel)

Een link zou er dus zou uit komen te zien:

Code: Select all

<a href="http://www.uwsite.nl" target="_blank" alt="linkje" title="linkje">Linkje</a>
Misschien mkkelijk om te weten.
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Zijn er meer mensen met een "alt tekst" probleem in FireFox ?

Post by sc00zy » Sun Jan 14, 2007 6:42 pm

Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

Logickske
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Thu Jan 28, 2010 7:48 pm

Re: Zijn er meer mensen met een

Post by Logickske » Mon May 17, 2010 5:26 pm

Ik heb momenteel wel een ander probleem met een "alt tekst"...

Ik ben echter opzoek naar een module/plugin.. die ervoor zorgt dat de alt tekst NAAST de afbeelding komt te staan..

Een voorbeeld kan je hier http://www.frankrijkvakantieverhuur.be/index.phpvinden.

De bedoeling is dan wel dat de tekst "Nieuw in Benelux..." steeds veranderd als je over een ander arrondissement schuift met de muis...

Kan iemand me helpen?

Alvast bedankt


Locked

Return to “Installatie 1.0.x”