dode link in firefox

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Post Reply
ggleiderdorp
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu May 24, 2007 7:27 pm

dode link in firefox

Post by ggleiderdorp » Mon Jul 16, 2007 7:01 pm

Hallo,
Sinds kort onderhoud ik een site, waarvan een aantal links het niet blijken te doen in firefox maar wel in explorer. Ook van de nieuwe links blijken sommige dit probleem te hebben, maar niet allemaal. Ook de html tekst ziet er goed uit.
Waar kan het dan aan liggen?
Alvast bedankt,
Erik

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: dode link in firefox

Post by sc00zy » Mon Jul 16, 2007 7:03 pm

Heb je een voorbeeld zodat we het kunnen bekijken?
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart

ggleiderdorp
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu May 24, 2007 7:27 pm

Re: dode link in firefox

Post by ggleiderdorp » Mon Jul 16, 2007 7:19 pm

Sorry, dat is wel een goed idee ja:
http://www.ggleiderdorp.nl/content/view/43/57/
onderaan de link 'meer weten' werkt niet.

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: dode link in firefox

Post by sc00zy » Mon Jul 16, 2007 8:05 pm

Vreemd. Ik kan zo snel niks geks ontdekken in de broncode.
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart

User avatar
jwr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 543
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:54 pm
Location: Sliedrecht, the Netherlands

Re: dode link in firefox

Post by jwr » Mon Jul 16, 2007 8:20 pm

is geen complete url (dwz geen http:/.... etc ervoor)
Looking for J! help ? Paste your (English preferred) errormessage in the searchbar !

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: dode link in firefox

Post by sc00zy » Mon Jul 16, 2007 8:55 pm

jwr wrote: is geen complete url (dwz geen http:/.... etc ervoor)
Nee inderdaad. Als je dat in de editor tikt. Dan herschrijft hij hem zelf inclusief http://

Toch ??? ;)
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart

ggleiderdorp
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu May 24, 2007 7:27 pm

Re: dode link in firefox

Post by ggleiderdorp » Thu Aug 23, 2007 7:21 pm

ff met vakantie geweest, maar volgens mij is het probleem te interessant om alleen een correctie door te voeren.
Door in Joomla in de HTML-tekst de link exact over te typen, wordt een link gemaakt die het wel doet. In deze HTML-tekst staat ook al alles met http:// enz. Waarom dit uiteindelijk niet zo gepubliceerd wordt, is mij een raadsel.
Voor Iexplorer gebruikers is er trouwens geen probleem. Pluimpje voor Microsoft???
Voor wie het inderdaad interessant vindt, laat ik nog even de dubbele link staan.
Groet,
Erik

User avatar
Maxol
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Thu Jan 13, 2011 5:16 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: dode link in firefox

Post by Maxol » Thu Mar 15, 2012 7:22 pm

Beste vrienden... ik ben niet de enige!!

Ik heb hetzelfde prob als mijn voorganger. Onze site: http://www.maxol.nl/

Als je helemaal bovenaan kijkt werken de menulinks "blog" en "tarieven" op Explorer wel en met firefox niet. Ook het Twitterlinkje aan de rechter kant heeft hetzelfde prob. En als er Chrome in het spel komt gebeuren volgens mij ook dezelfde dingen.

Wie heeft hiervoor de remedie??
Please read forum signature rules: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=8&t=65

User avatar
Maxol
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Thu Jan 13, 2011 5:16 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: dode link in firefox

Post by Maxol » Fri Mar 16, 2012 1:16 pm

Ja... bij chrome werken de links ook niet?? #@!%*&$%
Please read forum signature rules: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=8&t=65


Post Reply

Return to “Installatie 1.0.x”