Back-end fouten

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
geminiworks
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 45
Joined: Mon Jan 30, 2006 1:11 pm
Contact:

Back-end fouten

Post by geminiworks » Sat May 17, 2008 12:52 pm

Hoi,

Als ik ingelogd ben in de back-end dan heb ik het volgende probleem. Alles rechts van het control panel staat er dubbel in. Dus 2 x logged - 2 x components - enz. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik dat niet meer heb?

Ook zie ik als ik de dropdown menu's gebruik geen plaatjes naast de menu items. Soms wel maar meestal niet. Als ik dat heb dan kan ik geen nieuwe nieuws items meer toevoegen en ook geen oude veranderen.

Heeft iemand een idee?? ik heb laats geupdate tot 1.0.15.

User avatar
An-ie
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 173
Joined: Tue Sep 13, 2005 9:36 pm
Contact:

Re: Back-end fouten

Post by An-ie » Tue May 20, 2008 4:00 pm

Sinds wanneer heb je dat probleem dan?
Sinds de update naar 1.0.15?
Hoe heb je dan geupdate? Via FTP? Met een patch? Misschien is het niet helemaal goed gegaan?
Je kan dat controleren met Joomla Diagnostics http://www.joomla-addons.org/joomla-diagnostics.html
Anja Hage, Web-effect
http://www.web-effect.nl
Joomla! websites & trainingen

geminiworks
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 45
Joined: Mon Jan 30, 2006 1:11 pm
Contact:

Re: Back-end fouten

Post by geminiworks » Tue May 20, 2008 4:08 pm

Dat heb ik al sinds versie 1.09 maar nooit de tijd gehad om er even naar te kijken.
Kon zo nu en dan wel nieuwe items plaatsen.

Ik zal eens kijken met de link die je me gegeven hebt.

User avatar
An-ie
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 173
Joined: Tue Sep 13, 2005 9:36 pm
Contact:

Re: Back-end fouten

Post by An-ie » Tue May 20, 2008 7:56 pm

Al sinds versie 1.09?? :eek:
Maarre anders eens met een volledige versie updaten i.p.v. een patch, lijkt me dat je wat bestanden mist of dat er bestanden corrupt zijn ??? Kijk ook eens bij je administrator modules of er modules dubbel in staan of misschien juist op unpublish ;)
Anja Hage, Web-effect
http://www.web-effect.nl
Joomla! websites & trainingen

geminiworks
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 45
Joined: Mon Jan 30, 2006 1:11 pm
Contact:

Re: Back-end fouten

Post by geminiworks » Tue May 20, 2008 8:47 pm

Ik heb al gezien dat er idd dingen dubbel staan. Ik heb het idee dat er 2x hetzelfde is geinstalleerd. En daardoor een conflict geeft.

Ik wil dolgraag opnieuw installeren maar heb geen zin om alles weer opnieuw te moeten doen. Heb zoombrowser, een football pool, sportpool en nog wat dingetjes geinstalleerd.

Is er geen snellere en makkelijkere methode om alles wat dubbel staat te verwijderen?

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Back-end fouten

Post by dam-man » Tue May 20, 2008 8:50 pm

Dat zal wel moeilijk zijn, heb je nog een back-up misschien? Van een tijdstip waar het nog wel goed is...
Want dit zal wel moeilijk zijn, of alle dubbele entries uit de database vissen en de dubbele bestanden verwijderen. Maar kijk uit! Maak eerst een back-up voor dat je aan de slag gaat
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
An-ie
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 173
Joined: Tue Sep 13, 2005 9:36 pm
Contact:

Re: Back-end fouten

Post by An-ie » Tue May 20, 2008 9:56 pm

geminiworks wrote:Ik heb al gezien dat er idd dingen dubbel staan. Ik heb het idee dat er 2x hetzelfde is geinstalleerd. En daardoor een conflict geeft.

Ik wil dolgraag opnieuw installeren maar heb geen zin om alles weer opnieuw te moeten doen. Heb zoombrowser, een football pool, sportpool en nog wat dingetjes geinstalleerd.

Is er geen snellere en makkelijkere methode om alles wat dubbel staat te verwijderen?
Kan je de dubbele administrator modules niet eerst op unpublish zetten om te zien of dat effect heeft?
Anja Hage, Web-effect
http://www.web-effect.nl
Joomla! websites & trainingen

geminiworks
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 45
Joined: Mon Jan 30, 2006 1:11 pm
Contact:

Re: Back-end fouten

Post by geminiworks » Wed May 21, 2008 6:38 am

Ze staan op unpublish. dat is het jammere er aan. Ik snap ook niet hoe alles er dubbel in is komen te staan.

User avatar
An-ie
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 173
Joined: Tue Sep 13, 2005 9:36 pm
Contact:

Re: Back-end fouten

Post by An-ie » Wed May 21, 2008 1:28 pm

geminiworks wrote:Ze staan op unpublish. dat is het jammere er aan. Ik snap ook niet hoe alles er dubbel in is komen te staan.
Dat is zeker jammer en als je de dubbele modules helemaal verwijder? Wel eerst even een backup maken hé ;)
Anja Hage, Web-effect
http://www.web-effect.nl
Joomla! websites & trainingen

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Back-end fouten

Post by sc00zy » Sat Jul 19, 2008 11:11 am

Je kan ook via phpMyAdmin de database bewerken door handmatig de dubbele vermeldingen te verwijderen.
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart


Locked

Return to “Installatie 1.0.x”