Joomla! Pizza, Bugs and Fun

Locked
User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Joomla! Pizza, Bugs and Fun

Post by sone12 » Tue Jun 03, 2008 10:20 am

Det arrangeres nå Pizza Bugs and Fun for andre gang. Begivenhet finner sted helgen 21. og 22. juni. Det er nå faktisk seks måneder siden Joomla! Pizza, Bugs and Fun ble arrangert for første gang. Første PBF hjalp godt til med å ferdigstille Joomla ! 1,5 og det nye PBF arrangementet vil utelukkende gå til å jobbe for en ferdigstilling av Joomla ! 1.5.4 i juli.

Denne anledningen er ikke kun tenkt til de som kan kode, da det er et mangfold av viktige oppgaver som blir gitt i en Joomla ! Basar over helgen. Dette er en god måte for Joomla! utviklere, designere, webredaktører, og sluttbrukere over hele verden til å gi noe tilbake til prosjektet ved å bidra på PBF. Vær den som i etterkant kan si «Jeg bidro til at Joomla! ble bedre».

Bugs
Ved første PBF begivenhet, vil prioriteten være å fikse 1 og 2 bugs. Joomla ! 1,5 har vært meget stabil og er der ikke noen alvorlige bugs i det hele tatt å reparere. Men det er flere middels prioritetsting som krever fiksing og prøving. Hvis vi kan tømme trackeren i løpet av helgen, ville dette være en viktig prestasjon for fellesskapet.

Joomla! Basar
For deg som undres over hva Joomla ! Basar er så er det en basar/marked hvor utgiveren viser frem deres vare til andre som kan se på varene og anskaffer kanskje noe som fanger deres øye. Det er også en referanse til Erics S.S Raymonds bok Domkirken og Basaren som satt ut modellen for åpen kildeutvikling.

Det vil være flere forskjellig virtuelle stopper hvor fellesskapmedlemmer kan finne oppgaver som er tilgjengelig og som de kan bidra på. Arrangøren vil kommunisere via IRC kanaler og Skype, til å hjelpe hver deltaker til å finne en perfekt måte til å bidra til prosjektet.

Hvordan kan du hjelpe ?
Hvis du er interessert i være av et del av Joomla ! Pizza Bugs and Fun begivenheten, Sjekk registrerings siden på wiki http://docs.joomla.org/Pizza_Bugs_and_F ... gistration til å se hvordan du kan bli involvert.

Mer vil informasjon kommer snart, du finner det under det internasjonale område på wiki. Det blir garantert en moro begivenhet og en flott mulighet til å hjelpe og forbedre Joomla !.

Diskuter denne kunngjøringen her : http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=9&t=296986
For å lese den engelske annonseringen: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=8&t=296985
Kristian P. Granrud - Global Moderator

Locked

Return to “Arkiverte annonseringer”