Probleem met Performs in combinatie met Joomfisch

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
casperb71
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Nov 02, 2006 9:24 am

Probleem met Performs in combinatie met Joomfisch

Post by casperb71 » Mon Sep 03, 2007 8:20 am

Gebruik Performs 2.4 en dat werkt in de orginele taal prima. Nu heb ik Joomfish 1.7 en Joomfish CE Intsller 1.1 erbij en de site werkt prima in de andere talen. Helaas lukt het niet om het Performs formulier te vertalen.
In Joomfish zie ik niet de mogelijkheid om de tekst van het formulier aan te passen.
Ik las op een ander forum iets over 2 ontbrekende XML files (zie: http://joomlacode.org/gf/project/joomfi ... age_id=395) maar weet niet wat ik mee moet doen.
Ook de site van Joomfish zelf geeft geen oplossing. Wie kan mij op weg helpen? many TNX  8)
Last edited by casperb71 on Mon Sep 03, 2007 10:54 am, edited 1 time in total.

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: Probleem met Performs in combinatie met Joomfisch

Post by renem » Mon Sep 03, 2007 8:35 am

Lompe manier is om een tweede formulier aan te maken en deze pagina aan de taal te koppelen moet volgens mij kunnen. Het formulier wordt dan niet 'vertaald' maar de vertaalde versie wordt dan vertoond.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

casperb71
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Nov 02, 2006 9:24 am

Re: Probleem met Performs in combinatie met Joomfisch [OPGELOST]

Post by casperb71 » Mon Sep 03, 2007 8:41 am

Nee ben net mbt van andere forums er achter gekomen en het is OPGELOST.
De 2 XML-bestanden plaats je in administrator/components/com_joomfish/conentelements/
Als je nu in "vertalingen" gaat bij Joomfish zie je Performs en Performs Intems staan.
In ieder geval bedankt voor het meedenken.  :D
Last edited by casperb71 on Mon Sep 03, 2007 10:18 am, edited 1 time in total.

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Probleem met Performs in combinatie met Joomfisch

Post by sc00zy » Mon Sep 03, 2007 9:43 am

Wil je je eerste bericht even aanpassen zodat iedereen kan zien dat het is opgelost?
Message icon (Bericht icoon): Solved Image

Bedankt!
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

casperb71
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Nov 02, 2006 9:24 am

Re: Probleem met Performs in combinatie met Joomfisch

Post by casperb71 » Mon Sep 03, 2007 10:18 am

Sorry wist ik niet en bedankt voor de tip.

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Probleem met Performs in combinatie met Joomfisch

Post by sc00zy » Mon Sep 03, 2007 10:37 am

casperb71 wrote: Sorry wist ik niet en bedankt voor de tip.
Wil je dat ook doen dan? :laugh:
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau


Locked

Return to “Vertalingen”