Page 1 of 1

Woorden uit taalbestand tussen *

Posted: Fri Apr 17, 2009 8:39 pm
by Wago
Vreemd verhaal: vanavond in v1.5 de NL taalbestanden voor back- en frontend op de juiste plek neergezet en ze in de manager op standaard gezet. Leek goed te gaan, maar bij nadere controle bleken alle woorden uit het taalbestand tussen sterretjes te staan. Zowel in de front- en backend. Geen gezicht natuurlijk en dus ben ik maar weer ff geswitched naar de standaard GB versie. Vervelend is dat ook hier de sterretjes nu verschijnen en dat terwijl dat voorheen niet zo was.

De user voor de zekerheid ook op GB gezet, de site cache geleegd en ook de cookies. Daarnaast nog even via een andere pc gekeken en daar ziet het er hetzelfde uit. Om gek van te worden.

Voorbeeld site: http://www.vogelvang.nl/index.php?optio ... n&Itemid=5

Wie weet raad?

Diagnostic Information
Joomla! Version: Joomla! 1.5.10 Production/Stable [ Wohmamni ] 27-March-2009 23:00 GMT
configuration.php: Writable (Mode: 777 ) | RG_EMULATION: N/A
Architecture/Platform: FreeBSD 6.4-RELEASE ( amd64) | Web Server: Apache/2.2.8 (FreeBSD) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.7e-p1 PHP/4.4.9 with Suhosin-Patch ( http://www.vogelvang.nl ) | PHP Version: 4.4.9
PHP Requirements: register_globals: Disabled | magic_quotes_gpc: Enabled | safe_mode: Enabled | MySQL Support: Yes | XML Support: Yes | zlib Support: Yes
mbstring Support (1.5): Yes | iconv Support (1.5): Yes | save.session_path: Not Writable[color] | Max.Execution Time: 30 seconds | File Uploads: Enabled
MySQL Version: 5.0.77 ( Localhost via UNIX socket )

Re: Woorden uit taalbestand tussen *

Posted: Fri Apr 17, 2009 9:16 pm
by Wago
Jeetje, er is meer aan de hand. De frontpage-type menu items in de backend kom ik niet meer in. Er verschijnt een blanco pagina. Dat kan toch bijna niet komen door even een NK bestand in te stellen?

Ik geloof dat ik het wel heb gehad voor vandaag. De site had al lang klaar kunnen zijn! Had ik toch bij v1.0 moeten blijven, vroeg ik me meermaals af vandaag...

Cheers!

Re: Woorden uit taalbestand tussen *

Posted: Fri Apr 17, 2009 11:56 pm
by Wago
Opgelost!

De debug taalbestand stond aan. Nu ik deze uitgezet heb zijn en de sterretjes weg en verschijnen de frontpage menu items weer zoals het hoort.

Kan me overigens niet voorstellen dat eea. de bedoeling is van de debug mogelijkheid.