Πρόβλημα κατά τη διαδικασία αναβάθμισης της Joomla 2.5 2.5

Post Reply
ManosDR
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Fri May 29, 2020 12:16 pm

Πρόβλημα κατά τη διαδικασία αναβάθμισης της Joomla 2.5 2.5

Post by ManosDR » Fri May 29, 2020 1:16 pm

Γεια σας
Είμαι εκπαιδευτικός ΤΠΕ σε Δημοτικό Σχολείο. Πριν κάποια χρόνια είχα στήσει μια ιστοσελίδα σε Joomla 2.5 . Την προηγούμενη εβδομάδα προσπάθησα να κάνω update μέσα από την διαχείριση της joomla προσπαθώντας να ακολουθήσω τις οδηγίες από το https://docs.joomla.org/Joomla_2.5_to_3 ... _Migration.
Όμως κάτι δεν έγινε σωστά με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί πλέον η σελίδα.
Μπαίνοντας στη βάση δεδομένων βλέπω πως δεν υπάρχουν οι εγγραφές που υπήρχαν και πριν. Το άσχημο είναι πως δεν είχα πάρει backup της βάσης.
Τα αρχεία της σελίδας υπάρχουν στον server αλλά χωρίς τη βάση δεδομένων δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω.
Από το Σχολικό δίκτυο μου εμφάνισαν στο url της σελίδας κάποιο ένθεμα που είχα επεξεργαστεί τελευταία το οποίο περιείχε πληροφορίες για τις εγγραφές των νέων μαθητών της α' δημοτικού.
Εγώ έχω κατεβάσει όλα τα αρχεία στον υπολογιστή μου, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα, σε έναν webserver για παράδειγμα, να προβάλω κάποιο από τα άρθρα ή κάποιο ένθεμα που είχα φτιάξει;
Σκέφτομαι, αν δεν υπάρξει λύση να ξαναστήσω τη σελίδα, αλλά κάποιες πληροφορίες δεν τις έχω μετά από τόσα χρόνια... Έτσι, αν μπορώ να προβάλω κάποια άρθρα (συγκεκριμένα) ή κάποια συγκεκριμένα ενθέματα θα μπορούσα να αντιγράψω κείμενα καθώς και να δω την εμφάνιση μιας σελίδας.
-------------
Τώρα έχω κάνει κάποια αλλαγή στο .htaccess για να κάνω redirect σε κάποια άλλη σελίδα που είχα πρόχειρη σε άλλο url (έχω προσθέσει στο τέλος μια εντολή όπως το Redirect 301 / http://www.new-website.com).

Σας ευχαριστώ που κάποιοι θα ασχοληθείτε..
Μάνος

Post Reply

Return to “Joomla! 2.5.x”