Page 1 of 1

Navigation menu

Posted: Thu Jun 20, 2019 7:24 pm
by kostasvit
Καλησπέρα στην κοινότητα.Θα ήθελα την βοήθειας σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω σε ένα site που διαχειρίζομαι. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία πάνω σε Joomla. Στην παρακάτω φωτογραφία μου εμφανίζει σε όλες τις σελίδες ένα αντίστοιχο κείμενο (όχι πάντα το ίδιο). Πως μπορώ να το βγάλω από τις σελίδες; Νομίζω ότι μου εμφανίστηκε μόλις έκανα κάποιες αλλαγές στην σειρά εμφάνισης του μενού.
Ευχαριστώ

Re: Navigation menu

Posted: Thu Jun 20, 2019 7:27 pm
by Aris Ntatsis
Καλησπέρα.

Πιθανολογώ ότι είναι μια ρύθμιση του menu. Μπορείς να δώσεις url?

Re: Navigation menu

Posted: Thu Jun 20, 2019 7:34 pm
by kostasvit
Το site είναι plakakiakalfantis.gr

Re: Navigation menu

Posted: Thu Jun 20, 2019 7:40 pm
by Aris Ntatsis
Στο συγκεκριμένο menu item, στο tab Page Title, δώσε Enable Page Title: No

Re: Navigation menu

Posted: Thu Jun 20, 2019 7:48 pm
by kostasvit
Το μόνο που βρίσκω είναι το Show Page Heading που αν το κάνω disable μου σβήνει το Τσιμεντοκονίες που δεν το θέλω όμως
(Πήγα Menu Manager -> main menu και επέλεξα το συγκεκριμένο tab)

Re: Navigation menu

Posted: Thu Jun 20, 2019 7:54 pm
by Aris Ntatsis
Δεν σου είπα στα Options του Main Menu, σου έγραψα στο συγκεκριμένο menu item

Δες το screenshot.

Re: Navigation menu

Posted: Thu Jun 20, 2019 8:08 pm
by kostasvit
Έχω την έκδοση 2.5 και δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο, εδώ δεν εννοείς να πάω;

Re: Navigation menu

Posted: Thu Jun 20, 2019 8:15 pm
by Aris Ntatsis
Καταρχήν, σε συμβουλεύω να αναβαθμίσεις άμεσα στην έκδοση 3.9.8.

Τώρα, για αυτό που γράφεις: πάτα πανω στο Τσιμεντοκονίες, και επεξεργάσου το.

Re: Navigation menu

Posted: Thu Jun 20, 2019 8:18 pm
by kostasvit
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα το ψάξω ακόμα. Όσον αφορά την αναβάθμιση, μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο site? Χρειάζεται να είναι offline ή όχι;

Re: Navigation menu

Posted: Fri Jun 21, 2019 5:06 am
by Aris Ntatsis
kostasvit wrote:
Thu Jun 20, 2019 8:18 pm
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα το ψάξω ακόμα. Όσον αφορά την αναβάθμιση, μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο site? Χρειάζεται να είναι offline ή όχι;
Πάντα κρατάμε backup, και προχωράμε βήμα βήμα.

Δες τις οδηγίες.