Page 1 of 1

Πρόβλημα με το module "AllMedia [youtube] Feed Gallery"

Posted: Mon Jun 22, 2015 11:17 am
by sotk
Καλησπέρα,

Χρησιμοποιώ στο site μου το module "AllMedia [youtube] Feed Gallery" προκειμένου να προβάλω βίντεο από ένα playlist του [youtube]. Στην αρχή δούλευε κανονικά και μάλιστα μόλις φόρτωνα βιντεάκι στο playlist του [youtube] το εμφάνιζε κανονικά.

Κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν τα βίντεο και δεν τα δείχνει παρόλο που υπάρχουν κανονικά στο [youtube]. Καθάρισα την cache στο site, έβγαλα και έβαλά το module, το έκανα και upgrade στο τελευταίο version αλλά τίποτα, τα βίντεο εξακολουθούν να μην φαίνονται. Προσπαθώ να επικοινωνήσω και με το δημιουργό του module [kenmcd] αλλά τίποτα.

Έψαξα για κάτι σχετικό στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα γιατί μπορεί να έγινε αυτό;

Με εκτίμηση,
sotk

Re: Πρόβλημα με το module "AllMedia [[youtube]] Feed Gallery"

Posted: Tue Jun 23, 2015 7:41 am
by ribo
το [youtube] έχει αλλάξει το api του σε api v3 και θα πρέπει να το φτιάξεις για την playlist σου https://developers.google.com/[youtube]/v ... ng-started και επίσης και το module θα πρέπει να το υποστηρίζει.

Re: Πρόβλημα με το module "AllMedia [[[youtube]]] Feed Gallery

Posted: Tue Jun 23, 2015 8:01 am
by alsthom-351
Καλημέρα.
Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα σε μια ..εχμ παλιά εγκατάσταση της joomla (1.5.26)
Παρόλα αυτά το link που έδωσες @ribo μου βγάζει ότι "δεν βρέθηκε".
Τι πρέπει να κάνω?

Re: Πρόβλημα με το module "AllMedia [[[youtube]]] Feed Gallery

Posted: Tue Jun 23, 2015 8:30 am
by sotk
Καλημέρα alsthom-351,

Βγάλε τα []. Το link είναι https://developers.google.com/[youtube]/v ... ng-started

Re: Πρόβλημα με το module "AllMedia [[youtube]] Feed Gallery"

Posted: Tue Jun 23, 2015 9:14 am
by ribo
το φόρουμ δημιουργεί [ ] για τη συγκεκριμένη λέξη

Re: Πρόβλημα με το module "AllMedia [[[youtube]]] Feed Gallery

Posted: Tue Jun 23, 2015 9:37 am
by sotk
Καλησπέρα ribo,

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δυστυχώς από το link που μου έστειλες δε μπόρεσα να βγάλω άκρη. Έχω κάνει enable το "[youtube] Data API v3". Θα πρέπει να ορίσω κάπου το site μου για να μπορέσει να το δει;

Ευχαριστώ.

Re: Πρόβλημα με το module "AllMedia [[[youtube]]] Feed Gallery

Posted: Tue Jun 23, 2015 10:02 am
by sotk
Ξέχασα να αναφέρω ότι το site είναι σε joomla 2.5.22 και το module είναι στην τελευταία έκδοση (v3.0) και δημιουργήθηκε πριν 1 χρόνο.

Re: Πρόβλημα με το module "AllMedia [[youtube]] Feed Gallery"

Posted: Tue Jun 23, 2015 10:13 am
by ribo
Δες εδώ
Φυσιολογικά θα πρέπει να πάρεις κλειδί που θα το βάλεις στο module. Δεν γνωρίζω αν το module υποστηρίζει κάτι τέτοιο, έχω δει σε άλλο module με joomla 3.4.1

Re: Πρόβλημα με το module "AllMedia [[[youtube]]] Feed Gallery

Posted: Tue Jun 23, 2015 10:28 am
by sotk
allmedia.png
Κατάλαβα τι εννοείς αλλά το συγκεκριμένο module δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο, απλά βάζεις το playlistID από το κανάλι του [youtube] και παίζει τα βίντεο που είναι κάτω από αυτό το playlist, τουλάχιστον έτσι δούλευε στην αρχή, δες και το screenshot.

Re: Πρόβλημα με το module "AllMedia [[youtube]] Feed Gallery"

Posted: Tue Jun 23, 2015 10:51 am
by ribo
Δυστυχώς δεν βλέπω κάπου api v3 και πλέον είναι αναγκαίο
Δες εδώ http://extensions.joomla.org/category/s ... cial-media
ή εδώ http://extensions.joomla.org/category/m ... ia-display
και ψάξε κάτι στις ανάγκες σου που να δουλεύει.
Αυτό όμως που έχω δει είναι αυτό http://extensions.joomla.org/browse/new ... ylist-wall
δουλεύει τέλεια και σε κινητά αλλά είναι πληρωτέο και είναι συμβατό με joomla 3.