Page 1 of 1

Προβλημα με module

Posted: Thu Oct 20, 2016 3:41 pm
by xylinos7
Καλησπέρα.Είμαι νέος στην παρέα και θα χρειαζόμουν μια βοήθεια.
Προσπάθησα να δημιουργήσω ένα module Language switcher αλλά δεν με αφήνει.Με το που το πατάω με πετάει σε κενή σελίδα.Τι μπορεί να φταίει;;

Re: Προβλημα με module

Posted: Fri Oct 21, 2016 6:42 am
by infograf768
Moved to the Greek forum. Please write in English in the English forums.

Re: Προβλημα με module

Posted: Fri Nov 18, 2016 6:07 pm
by Pnkr
Καλησπέρα, όταν λες με το που το πατάς εννοείς στη δημιουργία του module ή το εχεις βάλει ήδη και προσπαθείς να αλλάξεις γλώσσα;