Creating a custom module - no editor Topic is solved

General questions relating to Joomla! 4.x.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you should use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10
Post Reply
Rik Brown
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 125
Joined: Wed Oct 15, 2008 9:30 pm
Location: St. Louis, Missouri, USA

Creating a custom module - no editor

Post by Rik Brown » Fri Apr 12, 2024 6:15 pm

I'm trying to create a custom module in Joomla 4.4.3. However, the editor never shows up.

I've tried all the editor options in Global Configuration > Site > Default Editor. Nothing changes.

I'm attaching an image from a prior custom module. The moment that module loads, I can see the previously written code which is then instantly removed and changed to: "This module allows you to create your own Module using a WYSIWYG editor." But, there is no way to edit there.
capture.png
I get the same result if I try to create a new custom module.

Any ideas on how to fix this?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
ceford
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2744
Joined: Mon Feb 24, 2014 10:38 pm
Location: Edinburgh, Scotland
Contact:

Re: Creating a custom module - no editor

Post by ceford » Sat Apr 13, 2024 7:04 am

Could be a JavaScript bug. Open your browser Developer Tools and see if anything is reported when you reload the page.

Rik Brown
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 125
Joined: Wed Oct 15, 2008 9:30 pm
Location: St. Louis, Missouri, USA

Re: Creating a custom module - no editor

Post by Rik Brown » Sat Apr 13, 2024 2:17 pm

Yes, I went to Firefox and found one file was not returning a not-found message on reload. A re-installation appears to have fixed the matter.

Thank you for pointing me in the right direction.


Post Reply

Return to “General Questions/New to Joomla! 4.x”