Error after SSL activation in multi-language site

General questions regarding the use of languages in Joomla! 4.x.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10.
Leen57
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 61
Joined: Thu Mar 20, 2014 1:29 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Leen57 » Tue Oct 19, 2021 9:34 am

it is difficult to see further now because you have put the front website in maintenance.
What I did see is that a plug-in is no longer checked in (lock is shown)
so check them in again.
But you can also take a look at your language menus. Modules, did you even create them (have a screen shot of your menu modules)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Leen57
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 61
Joined: Thu Mar 20, 2014 1:29 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Leen57 » Tue Oct 19, 2021 9:51 am

maybe a stupid question from me
but why not try to make a test multilingual website joomla 4 locally on your pc with Wamp64 or xampp with their sample data then you might find out faster where things go wrong.
then you will see something like my pictures and you can compare with the live site
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Leen57 on Tue Oct 19, 2021 10:25 am, edited 1 time in total.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation

Post by joaquiman » Tue Oct 19, 2021 10:05 am

Webdongle wrote:
Mon Oct 18, 2021 3:31 pm
Also please https://forumpostassistant.github.io/docs/
I did the process but at step 4 "Go to your domain, appending the FPA script to the URL: https://www.domain.tld.cc/fpa-en.php."
I tried and it doesn't display anything...

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Tue Oct 19, 2021 1:34 pm

Leen57 wrote:
Tue Oct 19, 2021 9:34 am
it is difficult to see further now because you have put the front website in maintenance.
What I did see is that a plug-in is no longer checked in (lock is shown)
so check them in again.
But you can also take a look at your language menus. Modules, did you even create them (have a screen shot of your menu modules)
I unlock the plug-in. Here the screen shot of my menu modules in joomla and yootheme ;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Leen57
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 61
Joined: Thu Mar 20, 2014 1:29 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Leen57 » Tue Oct 19, 2021 2:22 pm

are there the correct language in the language modules and start page chosen ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Tue Oct 19, 2021 2:38 pm

Okay I found the problem. I have turned the menu into a navbar and it works.
However, the three language menus don't show the "our product" menu which is a separator...
And my redirection problem is not solved...
OFFLINE site -> TOO MANY REQUEST
Site ONLINE -> 404 article not found (with SSL)

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Tue Oct 19, 2021 2:40 pm

Leen57 wrote:
Tue Oct 19, 2021 2:22 pm
are there the correct language in the language modules and start page chosen ?
Yes

User avatar
Webdongle
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 40477
Joined: Sat Apr 05, 2008 9:58 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Webdongle » Tue Oct 19, 2021 3:13 pm

fpa of site
Forum Post Assistant (v1.6.3) : 19-Oct-2021 wrote:
Basic Environment :: wrote:Joomla! Instance :: Joomla! 4.0.3-Stable (Furaha) 12-September-2021
Joomla! Configured :: Yes | Read-Only (444) |
Configuration Options :: Offline: true | SEF: true | SEF Suffix: false | SEF ReWrite: true | .htaccess/web.config: Yes | GZip: false | Cache: false | CacheTime: 15 | CacheHandler: file | CachePlatformPrefix: false | FTP Layer: N/A | Proxy: false | LiveSite: | Session lifetime: 15 | Session handler: database | Shared sessions: false | SSL: 0 | Error Reporting: default | Site Debug: false | Language Debug: false | Default Access: 1 | Unicode Slugs: false | dbConnection Type: pdomysql | PHP Supports J! 4.0.3: Yes | Database Supports J! 4.0.3: Yes | Database Credentials Present: Yes |

Host Configuration :: OS: Linux | OS Version: 4.14.237-ovh-vps-grsec-zfs-classid | Technology: x86_64 | Web Server: Apache | Encoding: gzip, deflate | System TMP Writable: Yes | Free Disk Space : 11799.96 GiB |

PHP Configuration :: Version: 7.4.24 | PHP API: fpm-fcgi | Session Path Writable: Yes | Display Errors: 0 | Error Reporting: 32759 | Log Errors To: | Last Known Error: | Register Globals: | Magic Quotes: | Safe Mode: | Allow url fopen: 1 | Open Base: | Uploads: 1 | Max. Upload Size: 128M | Max. POST Size: 130M | Max. Input Time: -1 | Max. Execution Time: 165 | Memory Limit: 512M

Database Configuration :: Version: 5.6.50-log (Client:mysqlnd 7.4.24) | Database Size: 10.27 MiB | #of Tables with config prefix: 69 | #of other Tables: 78 | User Privileges : GRANT ALL
Detailed Environment :: wrote:PHP Extensions :: Core (7.4.24) | date (7.4.24) | libxml (7.4.24) | openssl (7.4.24) | pcre (7.4.24) | sqlite3 (7.4.24) | zlib (7.4.24) | bcmath (7.4.24) | bz2 (7.4.24) | calendar (7.4.24) | ctype (7.4.24) | curl (7.4.24) | dba (7.4.24) | dom (20031129) | hash (7.4.24) | FFI (7.4.24) | fileinfo (7.4.24) | filter (7.4.24) | ftp (7.4.24) | gd (7.4.24) | gettext (7.4.24) | gmp (7.4.24) | SPL (7.4.24) | iconv (7.4.24) | session (7.4.24) | standard (7.4.24) | intl (7.4.24) | json (7.4.24) | mbstring (7.4.24) | memcached (3.1.5) | mongodb (1.8.1) | mysqlnd (mysqlnd 7.4.24) | PDO (7.4.24) | pdo_mysql (7.4.24) | pdo_pgsql (7.4.24) | pdo_sqlite (7.4.24) | pgsql (7.4.24) | Phar (7.4.24) | posix (7.4.24) | pspell (7.4.24) | redis (5.3.2) | Reflection (7.4.24) | imagick (3.4.4) | SimpleXML (7.4.24) | soap (7.4.24) | sockets (7.4.24) | sodium (7.4.24) | imap (7.4.24) | exif (7.4.24) | sysvmsg (7.4.24) | sysvsem (7.4.24) | sysvshm (7.4.24) | tokenizer (7.4.24) | xml (7.4.24) | xmlreader (7.4.24) | xmlrpc (7.4.24) | xmlwriter (7.4.24) | xsl (7.4.24) | zip (1.15.6) | mysqli (7.4.24) | cgi-fcgi (7.4.24) | ionCube Loader (10.4.1) | Zend OPcache (7.4.24) | Zend Engine (3.4.0) |
Potential Missing Extensions ::
Disabled Functions :: _dyuweyrj4 | _dyuweyrj4r | dl |

Switch User Environment :: PHP CGI: No | Server SU: No | PHP SU: No | Potential Ownership Issues: No
Folder Permissions :: wrote:Core Folders :: images/ (705) | components/ (705) | modules/ (705) | plugins/ (705) | language/ (705) | templates/ (705) | cache/ (705) | logs/ (---) | tmp/ (705) | administrator/components/ (705) | administrator/modules/ (705) | administrator/language/ (705) | administrator/templates/ (705) | administrator/logs/ (705) |

Elevated Permissions (First 10) ::
Database Information :: wrote:Database statistics :: Uptime: 542074 | Threads: 1 | Questions: 38981242 | Slow queries: 2 | Opens: 11732592 | Flush tables: 1 | Open tables: 64 | Queries per second avg: 71.911 |
Extensions Discovered :: wrote:Components :: Site ::
Core ::
3rd Party::

Components :: Admin ::
Core :: com_tags (4.0.0) 1 | com_checkin (4.0.0) 1 | com_cpanel (4.0.0) 1 | com_associations (4.0.0) 1 | com_contenthistory (4.0.0) 1 | com_fields (4.0.0) 1 | com_plugins (4.0.0) 1 | com_privacy (3.9.0) 1 | com_banners (4.0.0) 1 | com_workflow (4.0.0) 1 | com_languages (4.0.0) 1 | com_users (4.0.0) 1 | com_config (4.0.0) 1 | com_cache (4.0.0) 1 | com_finder (4.0.0) 1 | com_installer (4.0.0) 1 | com_postinstall (4.0.0) 1 | com_categories (4.0.0) 1 | com_mails (4.0.0) 1 | com_admin (4.0.0) 1 | com_joomlaupdate (4.0.2) 1 | com_modules (4.0.0) 1 | com_content (4.0.0) 1 | com_actionlogs (3.9.0) 1 | com_login (4.0.0) 1 | com_media (3.0.0) 1 | com_redirect (4.0.0) 1 | com_templates (4.0.0) 1 | com_newsfeeds (4.0.0) 1 | com_messages (4.0.0) 1 | com_menus (4.0.0) 1 | com_ajax (4.0.0) 1 | com_wrapper (4.0.0) 1 |
3rd Party::

Modules :: Site ::
Core :: mod_finder (3.0.0) 1 | mod_articles_categories (3.0.0) 1 | mod_breadcrumbs (3.0.0) 1 | mod_users_latest (3.0.0) 1 | mod_wrapper (3.0.0) 1 | mod_tags_popular (3.1.0) 1 | mod_stats (3.0.0) 1 | mod_articles_popular (3.0.0) 1 | mod_login (3.0.0) 1 | mod_tags_similar (3.1.0) 1 | mod_custom (3.0.0) 1 | mod_feed (3.0.0) 1 | mod_articles_latest (3.0.0) 1 | mod_menu (3.0.0) 1 | mod_footer (3.0.0) 1 | mod_articles_news (3.0.0) 1 | mod_languages (3.5.0) 1 | mod_related_items (3.0.0) 1 | mod_syndicate (3.0.0) 1 | mod_articles_archive (3.0.0) 1 | mod_random_image (3.0.0) 1 | mod_banners (3.0.0) 1 | mod_whosonline (3.0.0) 1 | mod_articles_category (3.0.0) 1 |
3rd Party:: Builder (2.6.2) 1 |

Modules :: Admin ::
Core :: mod_logged (3.0.0) 1 | mod_feed (3.0.0) 1 | mod_loginsupport (4.0.0) 1 | mod_latest (3.0.0) 1 | mod_stats_admin (3.0.0) 1 | mod_version (3.0.0) 1 | mod_title (3.0.0) 1 | mod_frontend (4.0.0) 1 | mod_login (3.0.0) 1 | mod_sampledata (3.8.0) 1 | mod_privacy_dashboard (3.9.0) 1 | mod_custom (3.0.0) 1 | mod_privacy_status (4.0.0) 1 | mod_multilangstatus (3.0.0) 1 | mod_latestactions (3.9.0) 1 | mod_messages (4.0.0) 1 | mod_menu (3.0.0) 1 | mod_post_installation_messages (4.0.0) 1 | mod_submenu (3.0.0) 1 | mod_toolbar (3.0.0) 1 | mod_user (4.0.0) 1 | mod_quickicon (3.0.0) 1 | mod_popular (3.0.0) 1 |
3rd Party::

Libraries ::
Core ::
3rd Party::

Plugins ::
Core :: plg_fields_subform (4.0.0) 1 | plg_fields_user (3.7.0) 1 | plg_fields_calendar (3.7.0) 1 | plg_fields_text (3.7.0) 1 | plg_fields_textarea (3.7.0) 1 | plg_fields_media (3.7.0) 1 | plg_fields_list (3.7.0) 1 | plg_fields_color (3.7.0) 1 | plg_fields_integer (3.7.0) 1 | plg_fields_radio (3.7.0) 1 | plg_fields_sql (3.7.0) 1 | plg_fields_editor (3.7.0) 1 | plg_fields_imagelist (3.7.0) 1 | plg_fields_usergrouplist (3.7.0) 1 | plg_fields_url (3.7.0) 1 | plg_fields_checkboxes (3.7.0) 1 | plg_workflow_featuring (4.0.0) 1 | plg_workflow_notification (4.0.0) 1 | plg_workflow_publishing (4.0.0) 1 | plg_editors-xtd_menu (3.7.0) 1 | plg_editors-xtd_pagebreak (3.0.0) 1 | plg_editors-xtd_fields (3.7.0) 1 | plg_editors-xtd_image (3.0.0) 1 | plg_editors-xtd_readmore (3.0.0) 1 | plg_editors-xtd_module (3.5.0) 1 | plg_editors-xtd_article (3.0.0) 1 | plg_twofactorauth_yubikey (3.2.0) 0 | plg_twofactorauth_totp (3.2.0) 0 | plg_finder_categories (3.0.0) 1 | plg_finder_content (3.0.0) 1 | plg_finder_contacts (3.0.0) 1 | plg_finder_newsfeeds (3.0.0) 1 | plg_finder_tags (3.0.0) 1 | plg_content_pagebreak (3.0.0) 1 | plg_content_emailcloak (3.0.0) 1 | plg_content_vote (3.0.0) 0 | plg_content_joomla (3.0.0) 1 | plg_content_fields (3.7.0) 1 | plg_content_pagenavigation (3.0.0) 1 | plg_content_finder (3.0.0) 1 | plg_content_loadmodule (3.0.0) 1 | plg_content_confirmconsent (3.9.0) 0 | plg_captcha_recaptcha (3.4.0) 0 | plg_captcha_recaptcha_invisible (3.8 ) 0 | plg_system_privacyconsent (3.9.0) 0 | plg_system_logout (3.0.0) 1 | plg_system_cache (3.0.0) 0 | plg_system_debug (3.0.0) 1 | plg_system_skipto (4.0.0) 1 | plg_system_logrotation (3.9.0) 1 | plg_system_updatenotification (3.5.0) 1 | plg_system_actionlogs (3.9.0) 1 | plg_system_httpheaders (4.0.0) 1 | plg_system_sef (3.0.0) 1 | plg_system_log (3.0.0) 1 | plg_system_remember (3.0.0) 1 | plg_system_sessiongc (3.8.6) 1 | plg_system_languagecode (3.0.0) 1 | plg_system_fields (3.7.0) 1 | plg_system_accessibility (4.0.0) 0 | plg_system_redirect (3.0.0) 0 | plg_system_stats (3.5.0) 1 | plg_system_webauthn (4.0.0) 1 | plg_system_highlight (3.0.0) 1 | plg_system_languagefilter (3.0.0) 1 | plg_api-authentication_basic (4.0.0) 0 | plg_api-authentication_token (4.0.0) 1 | plg_actionlog_joomla (3.9.0) 1 | plg_user_joomla (3.0.0) 1 | plg_user_contactcreator (3.0.0) 0 | plg_user_terms (3.9.0) 0 | plg_user_token (3.9.0) 1 | plg_user_profile (3.0.0) 0 | plg_extension_finder (4.0.0) 1 | plg_extension_joomla (3.0.0) 1 | plg_extension_namespacemap (4.0.0) 1 | plg_behaviour_versionable (4.0.0) 1 | plg_behaviour_taggable (4.0.0) 1 | plg_installer_urlinstaller (3.6.0) 1 | plg_installer_folderinstaller (3.6.0) 1 | plg_installer_override (4.0.0) 1 | plg_installer_packageinstaller (3.6.0) 1 | plg_installer_webinstaller (4.0.0) 1 | plg_authentication_joomla (3.0.0) 1 | plg_authentication_cookie (3.0.0) 1 | plg_authentication_ldap (3.0.0) 0 | plg_media-action_crop (4.0.0) 1 | plg_media-action_resize (4.0.0) 1 | plg_media-action_rotate (4.0.0) 1 | plg_webservices_languages (4.0.0) 1 | plg_webservices_messages (4.0.0) 1 | plg_webservices_config (4.0.0) 1 | plg_webservices_redirect (4.0.0) 1 | plg_webservices_menus (4.0.0) 1 | plg_webservices_banners (4.0.0) 1 | plg_webservices_installer (4.0.0) 1 | plg_webservices_privacy (4.0.0) 1 | plg_webservices_plugins (4.0.0) 1 | plg_webservices_users (4.0.0) 1 | plg_webservices_tags (4.0.0) 1 | plg_webservices_content (4.0.0) 1 | plg_webservices_modules (4.0.0) 1 | plg_webservices_newsfeeds (4.0.0) 1 | plg_webservices_templates (4.0.0) 1 | plg_quickicon_phpversioncheck (3.7.0) 1 | plg_quickicon_downloadkey (4.0.0) 1 | plg_quickicon_extensionupdate (3.0.0) 1 | plg_quickicon_joomlaupdate (3.0.0) 1 | plg_quickicon_overridecheck (4.0.0) 1 | plg_quickicon_privacycheck (3.9.0) 1 | plg_filesystem_local (4.0.0) 1 | plg_sampledata_multilang (4.0.0) 1 | plg_privacy_actionlogs (3.9.0) 1 | plg_privacy_message (3.9.0) 1 | plg_privacy_consents (3.9.0) 1 | plg_privacy_user (3.9.0) 1 | plg_privacy_content (3.9.0) 1 |
3rd Party:: Fields - YOOtheme Location (2.6.2) 1 | PLG_SYSTEM_HERZOGDUPONT (1.3.1) 1 | [FS] Circle Progress Element for Yo (1.0.3) ? | System - YOOtheme Framework (2.6.2) 1 | Installer - YOOtheme (1.0.3) 1 | plg_editors_tinymce (5.8.2) 1 | plg_editors_codemirror (5.62.2) 1 |
Templates Discovered :: wrote:Templates :: Site :: yootheme (2.6.2) 1 | cassiopeia (1.0) 1 |
Templates :: Admin :: atum (1.0) 1 |
Have deleted it now
http://www.weblinksonline.co.uk/
https://www.weblinksonline.co.uk/updating-joomla.html
"When I'm right no one remembers but when I'm wrong no one forgets".

User avatar
Webdongle
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 40477
Joined: Sat Apr 05, 2008 9:58 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Webdongle » Tue Oct 19, 2021 3:16 pm

Looking at the fpa and Leen57's screenshots of how multi language menus should look .... imho it is your configurations of the menus that is the cause of your errors.
http://www.weblinksonline.co.uk/
https://www.weblinksonline.co.uk/updating-joomla.html
"When I'm right no one remembers but when I'm wrong no one forgets".

Leen57
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 61
Joined: Thu Mar 20, 2014 1:29 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Leen57 » Tue Oct 19, 2021 3:58 pm

i'm not sure but it seems that the Website is built with that Yootheme builder and a Template which are all up to date
and suitable for Joomla 4.0.3
Have you ever tried anything with Default template
Cassiopeia - Default to test.
And as long as the Website is on Site Offline, you can't really see what works or what doesn't in the language menus

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Wed Oct 20, 2021 6:39 am

Webdongle wrote:
Tue Oct 19, 2021 3:16 pm
Looking at the fpa and Leen57's screenshots of how multi language menus should look .... imho it is your configurations of the menus that is the cause of your errors.
Yes maybe but I don't know because I used the "Multilingual Sample Data" and I did exactly like in the tuto...
Leen57 wrote:
Tue Oct 19, 2021 3:58 pm
i'm not sure but it seems that the Website is built with that Yootheme builder and a Template which are all up to date
and suitable for Joomla 4.0.3
Have you ever tried anything with Default template
Cassiopeia - Default to test.
And as long as the Website is on Site Offline, you can't really see what works or what doesn't in the language menus


No because I use Yootheme Pro to do my website every time. Maybe the better think to do is to download my layout and restart to crash. I mean, I delete every think in the hosting and joomla... but it will be the last solution...

Leen57
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 61
Joined: Thu Mar 20, 2014 1:29 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Leen57 » Wed Oct 20, 2021 7:00 am

I looked at your first posted question again and looked for that error.
I find something similar to this could be the cause for you too
of that error.
https://superuser.com/questions/1539972 ... -for-linux
it's difficult because I don't understand in what kind of environment
modify the website.
Maybe it's useful for someone you trust
create a temporary administrator in the website
and send that login data via PM message or E-mail
so that he can see where things might go wrong.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Wed Oct 20, 2021 7:16 am

Leen57 wrote:
Wed Oct 20, 2021 7:00 am
I looked at your first posted question again and looked for that error.
I find something similar to this could be the cause for you too
of that error.
https://superuser.com/questions/1539972 ... -for-linux
it's difficult because I don't understand in what kind of environment
modify the website.
Maybe it's useful for someone you trust
create a temporary administrator in the website
and send that login data via PM message or E-mail
so that he can see where things might go wrong.
Thank you for your answer.
I just looked and I don't see what he's talking about. I don't think it solves my problem. For someone I trust, I asked OVH support and even OVH's partner companies and nobody answered.

Leen57
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 61
Joined: Thu Mar 20, 2014 1:29 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Leen57 » Wed Oct 20, 2021 7:33 am

I sent you a private message through this forum

User avatar
Webdongle
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 40477
Joined: Sat Apr 05, 2008 9:58 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Webdongle » Wed Oct 20, 2021 8:09 am

Just noticed folders are 705. Set all folders 755

Are you managing the server configuration yourself or is it a configured server?

https://centralops.net/co/
DNS records

DNS query for teamoptc.com failed: TimedOut

DNS query for 1.3.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.4.0.0.0.1.0.3.0.0.d.1.4.1.0.0.2.ip6.arpa returned an error from the server: NameError
http://www.weblinksonline.co.uk/
https://www.weblinksonline.co.uk/updating-joomla.html
"When I'm right no one remembers but when I'm wrong no one forgets".

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Wed Oct 20, 2021 8:27 am

Webdongle wrote:
Wed Oct 20, 2021 8:09 am
Just noticed folders are 705. Set all folders 755

Are you managing the server configuration yourself or is it a configured server?

https://centralops.net/co/
DNS records

DNS query for teamoptc.com failed: TimedOut

DNS query for 1.3.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.4.0.0.0.1.0.3.0.0.d.1.4.1.0.0.2.ip6.arpa returned an error from the server: NameError
Okay thank you, I've set all the folders to 755. What's the next step?

I didn't really modify the server, I left it like that. It is set up automatically I think. Otherwise yes I am the only one to modify the server. The hosting is provided by OVHcloud.

Leen57
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 61
Joined: Thu Mar 20, 2014 1:29 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Leen57 » Wed Oct 20, 2021 12:07 pm

for example, each of the language articles in a category are set to a language menu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Webdongle
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 40477
Joined: Sat Apr 05, 2008 9:58 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Webdongle » Wed Oct 20, 2021 12:44 pm

@joaquiman
Can you provide screenshots like Leen57 has provided please
http://www.weblinksonline.co.uk/
https://www.weblinksonline.co.uk/updating-joomla.html
"When I'm right no one remembers but when I'm wrong no one forgets".

Leen57
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 61
Joined: Thu Mar 20, 2014 1:29 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Leen57 » Fri Oct 22, 2021 9:47 am

Maybe you can get something out of this
Click in Administrator Home Dashboard
for multi language status on the top button
and then you can see if it is right or wrong
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Sat Oct 23, 2021 10:54 am

Webdongle wrote:
Wed Oct 20, 2021 12:44 pm
@joaquiman
Can you provide screenshots like Leen57 has provided please
Leen57 wrote:
Fri Oct 22, 2021 9:47 am
Maybe you can get something out of this
Click in Administrator Home Dashboard
for multi language status on the top button
and then you can see if it is right or wrong
Hello,

Here are the many screenshots attached.
I guess it's also a configuration problem between Yootheme and Joomla.
https://ibb.co/album/6vQdSF

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 28309
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Romerike, Norway

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Per Yngve Berg » Sat Oct 23, 2021 1:16 pm

1) Have you removed the extra redirects you have put into the .htaccess file?

2) Use the Multi Language Status Admin Module to check your Multi Language configuration.

User avatar
Webdongle
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 40477
Joined: Sat Apr 05, 2008 9:58 pm

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Webdongle » Sat Oct 23, 2021 1:24 pm

@joaquiman
Please insert the screen shots like Leen57 not a link to many screen shots
http://www.weblinksonline.co.uk/
https://www.weblinksonline.co.uk/updating-joomla.html
"When I'm right no one remembers but when I'm wrong no one forgets".

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Mon Oct 25, 2021 7:23 am

Per Yngve Berg wrote:
Sat Oct 23, 2021 1:16 pm
1) Have you removed the extra redirects you have put into the .htaccess file?

2) Use the Multi Language Status Admin Module to check your Multi Language configuration.
Hello Yngve Berg.
Thank you for your feedback.
I have removed any extra redirects (screenshot attached)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Mon Oct 25, 2021 7:44 am

I just saw this topic on yootheme's forum.
His main page http://www.unimedtec.com/ redirects well to https://www.unimedtec.com/index.php/it/.
My site itself works fine, just need to find a way to redirect http(and https)://www.teamoptc.com to https://www.teamoptc.com/en/.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Mon Oct 25, 2021 7:58 am

Webdongle wrote:
Sat Oct 23, 2021 1:24 pm
@joaquiman
Please insert the screen shots like Leen57 not a link to many screen shots
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Mon Oct 25, 2021 8:01 am

Webdongle wrote:
Sat Oct 23, 2021 1:24 pm
@joaquiman
Please insert the screen shots like Leen57 not a link to many screen shots
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Mon Oct 25, 2021 8:35 am

Webdongle wrote:
Sat Oct 23, 2021 1:24 pm
@joaquiman
Please insert the screen shots like Leen57 not a link to many screen shots
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Mon Oct 25, 2021 9:04 am

If this is the main page, it is not published and does not correspond to any page. It must be in All language and cannot be associated. Maybe that's the problem...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 28309
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Romerike, Norway

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by Per Yngve Berg » Mon Oct 25, 2021 11:24 am

You are wrong.

1) Joomla uses a cookie, so a visitor will return to the same language.

2) When first time visit, either the site default language is selected or the language set in the browser.

This is configured in the Language Filter Plugin.

The language folder for the default language can also be removed.

joaquiman
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 65
Joined: Tue Sep 28, 2021 10:56 am

Re: Error after SSL activation in multi-language site

Post by joaquiman » Mon Oct 25, 2021 11:45 am

Per Yngve Berg wrote:
Mon Oct 25, 2021 11:24 am
You are wrong.

1) Joomla uses a cookie, so a visitor will return to the same language.

2) When first time visit, either the site default language is selected or the language set in the browser.

This is configured in the Language Filter Plugin.

The language folder for the default language can also be removed.
Thank for your feedback.
This information is undoubtedly interesting but it does not solve the problem.


Post Reply

Return to “Language - Joomla! 4.x”