french Canada language Topic is solved

General questions regarding the use of languages in Joomla! 4.x.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10.
Post Reply
Lxg
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 101
Joined: Sun Dec 02, 2012 8:48 pm

french Canada language

Post by Lxg » Thu Apr 28, 2022 8:43 pm

I find that to display french as the language to switch to, in J4 it displays as Français (France) . In J3 the languages only displayed as 'English' and 'French'. Is there any way in J4 to either get a display of Français (Canada) or preferably just 'English' and 'French'?

User avatar
imanickam
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 27891
Joined: Wed Aug 13, 2008 2:57 am
Location: Chennai, India

Re: french Canada language

Post by imanickam » Fri Apr 29, 2022 2:53 am

I believe that you are referring to the text showed in the Language Switcher module when the cursor is hovered over a flag.

If this is the case, go to the screen "Languages: Content" (System => Manage > Content Languages), click on the desired language's name (in the column Title) which is a link, and in the resultant screen "Languages: Edit Content Language" you could make the appropriate changes (such as Title and Title in Native Language) and save the options.
Ilagnayeru (MIG) Manickam | இளஞாயிறு மாணிக்கம்
Joomla! - Global Moderators Team | Joomla! Core - Tamil (தமிழ்) Translation Team Coordinator
ex-Joomla! Translations Coordination Team
Eegan - Support the poor and underprivileged


Post Reply

Return to “Language - Joomla! 4.x”