High score Arcade games

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
favreleuba
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 119
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:50 pm

High score Arcade games

Post by favreleuba » Mon Nov 07, 2005 9:28 pm

Hallo,

Ik maak gebruik van een component genaamd Arcade games.
Na het spelen van een spel kan je de score opslaan.
Dit werkte zonder problemen. Door een verhuizing is de site even stil komen te liggen en sinds deze week ben ik er weer langzaam mee begonnen.. Echter kan ik nu, als ik een spel gespeeld heb, geen score meer opslaan... Dit terwijl er nog niets veranderd is door mij. Zou de technische staf iets met de hosting veranderd kunnen hebben, waardoor de score niet meer opgeslagen kan worden??
Of zou er iets anders kunnen zijn??

De melding die na elke spel gegeven word is:

Could not access score.

Wie o wie kan mij helpen??

Alvast bedankt!!

 
Scooby
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 250
Joined: Sat Aug 27, 2005 2:09 pm
Contact:

Re: High score Arcade games

Post by Scooby » Tue Nov 08, 2005 12:17 pm

waar wordt dat naar weggeschreven?

favreleuba
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 119
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:50 pm

Re: High score Arcade games

Post by favreleuba » Tue Nov 08, 2005 4:34 pm

Ik heb echt geen flauw idee....

Ik heb het component erop gezet en het werkte van begin af aan allemaal vanzelf...
En waar hij het naar toe schrijft weet ik dus niet... Ja ok naar de hosting, maar waar????

Weet iemand anders dit toevallig??

alvast bedankt

Scooby
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 250
Joined: Sat Aug 27, 2005 2:09 pm
Contact:

Re: High score Arcade games

Post by Scooby » Tue Nov 08, 2005 6:59 pm

is wel de juiste backup teruggezet?

favreleuba
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 119
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:50 pm

Re: High score Arcade games

Post by favreleuba » Tue Nov 08, 2005 7:09 pm

Back up???

Welke back uo???

De site is niet verhuisd, maar ik zelf...... :D :D
Hierdoor heb ik dus een tijdje niets aan de site gedaan.... Nu ik weer meer tijd heb ben ik er weer aan begonnen....
En nu slaat hij het du sniet meer op... Terwijl het voor (mijn persoonlijke) verhuizing wel werkte....

Net of er in die weken iets is gebeurd, maar zou niet weten wat, want heb er nog geen seconde wat mee gedaan....

Scooby
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 250
Joined: Sat Aug 27, 2005 2:09 pm
Contact:

Re: High score Arcade games

Post by Scooby » Wed Nov 09, 2005 11:33 am

apart. de host heeft in die periode ook niet een backup teruggezet.

favreleuba
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 119
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:50 pm

Re: High score Arcade games

Post by favreleuba » Wed Nov 09, 2005 11:51 am

Ik ben inmiddels al met de hosting bezig en ze hebben geen flauw idee wat het kan zijn....  :-\
Verder krijg ik nu het advies om mambo up te daten naar een nieuwe versie, zodat alle probelem verholpen zullen zijn... Echter heb ik de nieuwste (en tevens laatste) versie van mambo erop staan

Verder heb ik gebruik gemaakt van Fantastico (een auto instal geval) en staat Joomla in deze lijst los van Mambo... Dus ik denk niet dat ik maar zo Joomla erop kan zetten, zodat hij over Mambo heen gaat.... Ik vrees voor een dubbel "systeem" op mijn hosting... En dat is ook weer niet de bedoeling.
En ik zie zelf ook niet in waarom het dan ineens wel zou moeten werken, want in het verleden heeft het altijd gewoon gewerkt. Op de "oude" mambo.....

Scooby
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 250
Joined: Sat Aug 27, 2005 2:09 pm
Contact:

Re: High score Arcade games

Post by Scooby » Wed Nov 09, 2005 12:33 pm

toch vreemd, ik heb de indruk dat er wel degelijk iets aangepast is.

favreleuba
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 119
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:50 pm

Re: High score Arcade games

Post by favreleuba » Wed Nov 09, 2005 12:57 pm

Er schijnt wel iets aangepast te zijn:

Waarschijnlijk dat uw probleem iets te maken had met de overschakeling naar PHPsuExec (zie "Aankondigingen").
Ik heb de directories van public_html gechown'd aan ourweb.ourweb. Waarschijnlijk lost dat uw probleem op.


Echter is het probleem na hun aanpassing niet verholpen.....

:(

favreleuba
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 119
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:50 pm

Re: High score Arcade games

Post by favreleuba » Wed Nov 09, 2005 1:35 pm

Nou we zijn eruit!!
Het werkt weer...

Wat was het geval...

Door die aanpassingen naar PHPsuExec moest ik de mapmachtiging veranderen.
PHPsuExec kon niet overweg met de machtiging die ik ingesteld had...
Nu deze veranderd is worden de scores wel weer opgeslagen......

Bedankt voor het meedenken!!

Scooby
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 250
Joined: Sat Aug 27, 2005 2:09 pm
Contact:

Re: High score Arcade games

Post by Scooby » Wed Nov 09, 2005 1:38 pm

top!

wiml
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Fri Apr 13, 2012 8:04 am

Re: High score Arcade games

Post by wiml » Sat Apr 14, 2012 5:28 am

Hallo, is deze module nog bestaande en werkt die voor 2.5.4?

 

Locked

Return to “Componenten 1.0.x”