Page 1 of 1

High score Arcade games

Posted: Mon Nov 07, 2005 9:28 pm
by favreleuba
Hallo,

Ik maak gebruik van een component genaamd Arcade games.
Na het spelen van een spel kan je de score opslaan.
Dit werkte zonder problemen. Door een verhuizing is de site even stil komen te liggen en sinds deze week ben ik er weer langzaam mee begonnen.. Echter kan ik nu, als ik een spel gespeeld heb, geen score meer opslaan... Dit terwijl er nog niets veranderd is door mij. Zou de technische staf iets met de hosting veranderd kunnen hebben, waardoor de score niet meer opgeslagen kan worden??
Of zou er iets anders kunnen zijn??

De melding die na elke spel gegeven word is:

Could not access score.

Wie o wie kan mij helpen??

Alvast bedankt!!

Re: High score Arcade games

Posted: Tue Nov 08, 2005 12:17 pm
by Scooby
waar wordt dat naar weggeschreven?

Re: High score Arcade games

Posted: Tue Nov 08, 2005 4:34 pm
by favreleuba
Ik heb echt geen flauw idee....

Ik heb het component erop gezet en het werkte van begin af aan allemaal vanzelf...
En waar hij het naar toe schrijft weet ik dus niet... Ja ok naar de hosting, maar waar????

Weet iemand anders dit toevallig??

alvast bedankt

Re: High score Arcade games

Posted: Tue Nov 08, 2005 6:59 pm
by Scooby
is wel de juiste backup teruggezet?

Re: High score Arcade games

Posted: Tue Nov 08, 2005 7:09 pm
by favreleuba
Back up???

Welke back uo???

De site is niet verhuisd, maar ik zelf...... :D :D
Hierdoor heb ik dus een tijdje niets aan de site gedaan.... Nu ik weer meer tijd heb ben ik er weer aan begonnen....
En nu slaat hij het du sniet meer op... Terwijl het voor (mijn persoonlijke) verhuizing wel werkte....

Net of er in die weken iets is gebeurd, maar zou niet weten wat, want heb er nog geen seconde wat mee gedaan....

Re: High score Arcade games

Posted: Wed Nov 09, 2005 11:33 am
by Scooby
apart. de host heeft in die periode ook niet een backup teruggezet.

Re: High score Arcade games

Posted: Wed Nov 09, 2005 11:51 am
by favreleuba
Ik ben inmiddels al met de hosting bezig en ze hebben geen flauw idee wat het kan zijn....  :-\
Verder krijg ik nu het advies om mambo up te daten naar een nieuwe versie, zodat alle probelem verholpen zullen zijn... Echter heb ik de nieuwste (en tevens laatste) versie van mambo erop staan

Verder heb ik gebruik gemaakt van Fantastico (een auto instal geval) en staat Joomla in deze lijst los van Mambo... Dus ik denk niet dat ik maar zo Joomla erop kan zetten, zodat hij over Mambo heen gaat.... Ik vrees voor een dubbel "systeem" op mijn hosting... En dat is ook weer niet de bedoeling.
En ik zie zelf ook niet in waarom het dan ineens wel zou moeten werken, want in het verleden heeft het altijd gewoon gewerkt. Op de "oude" mambo.....

Re: High score Arcade games

Posted: Wed Nov 09, 2005 12:33 pm
by Scooby
toch vreemd, ik heb de indruk dat er wel degelijk iets aangepast is.

Re: High score Arcade games

Posted: Wed Nov 09, 2005 12:57 pm
by favreleuba
Er schijnt wel iets aangepast te zijn:

Waarschijnlijk dat uw probleem iets te maken had met de overschakeling naar PHPsuExec (zie "Aankondigingen").
Ik heb de directories van public_html gechown'd aan ourweb.ourweb. Waarschijnlijk lost dat uw probleem op.


Echter is het probleem na hun aanpassing niet verholpen.....

:(

Re: High score Arcade games

Posted: Wed Nov 09, 2005 1:35 pm
by favreleuba
Nou we zijn eruit!!
Het werkt weer...

Wat was het geval...

Door die aanpassingen naar PHPsuExec moest ik de mapmachtiging veranderen.
PHPsuExec kon niet overweg met de machtiging die ik ingesteld had...
Nu deze veranderd is worden de scores wel weer opgeslagen......

Bedankt voor het meedenken!!

Re: High score Arcade games

Posted: Wed Nov 09, 2005 1:38 pm
by Scooby
top!

Re: High score Arcade games

Posted: Sat Apr 14, 2012 5:28 am
by wiml
Hallo, is deze module nog bestaande en werkt die voor 2.5.4?