Joomlafish vertaalt niet?

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
Theo7
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 227
Joined: Wed May 30, 2007 10:22 am
Location: Zweden
Contact:

Joomlafish vertaalt niet?

Post by Theo7 » Mon Mar 03, 2008 10:33 pm

Hallo allemaal,

We hebben een nieuwe website voor onze cattery. Mijn vrouw heeft de nieuwe website nu ook in Joomla gemaakt.
Ze heeft hem in twee talen gemaakt, in het Zweeds en in het Engels. Dat was allemaal goed gegaan en het werkte prima in beide talen. Maar vandaag was ze weer aan het werk met de vertaling van het Zweeds naar het Engels, en toen veranderde 'opeens' het Engelse menu weer naar het Zweedse menu. Al de andere gedeelten van de site zijn wel gewoon in het Engels, maar het menu gedeelte is 'opeens' weer in het Zweeds. Heeft iemand enig idee wat er gebeurt is en hoe ze het weer terug kan vertalen?

de website van onze cattery is: http://www.siamese.se

Nu gebeurde er nog iets, het menu heeft 'zichzelf' veranderd. Het submenu is 'opeens' verdwenen en het main menu staat er nu 'opeens' twee keer. En ze kreeg een melding dat er iets fout ging en ze de developpers van joomlafish moet waarschuwen.
Heeft iemand enig idee wat de oorzaak van al deze problemen kan zijn?

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: Joomlafish vertaalt niet?

Post by renem » Tue Mar 04, 2008 12:33 pm

Zie hier geen probleem kan wel eens zo zijn dat Joomlafish auto detect doet naar de taal van de browser waardoor dit gebeurt.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
Casz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 35
Joined: Tue Feb 20, 2007 9:15 am

Re: Joomlafish vertaalt niet?

Post by Casz » Fri May 02, 2008 9:36 pm

ik bump dit artikel even, zodat ik geen nieuw onderwerp hoef aan te maken ;)

na een paar uur onderzoek kom ik tot het volgende:

Joomfish vertaalt niet zelf, alleen de core elementen worden vertaald, de overige files/artikels/ed moet je zelf vertalen middels een scherm, originle taal en gewenste vertaling...

vat ik het zo goed samen???

ik loop een beetje vast en heb hulp nodig...Graag nadere uitleg!

greetz Casz


Locked

Return to “Componenten 1.0.x”