Page 1 of 1

Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Mar 28, 2008 1:03 pm
by weenkbuul
Hallo,

ik kan op de frontpage geen berichten aanpassen.

Dit is de foutmelding
foutmelding.GIF
Iemand die me kan Helpen

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Mar 28, 2008 1:17 pm
by dam-man
Heb je al eens een andere WYSIWYG editor geprobeert, volgens mij ligt het daar aan.
Als ik de foutmelding zo zie..

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Mar 28, 2008 2:05 pm
by weenkbuul
Hey,

Ik heb TMedit op de sitestaan, maar ook daar werkt het niet mee?

Ik weet het echt niet! VET irritant hoor

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Mar 28, 2008 3:33 pm
by jwr
beetje flauw geef ik toe, maar hoe roep je de website aan met of zonder www ?
Probeer dan de andere zonder/met www es.
JW

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Mar 28, 2008 4:14 pm
by dam-man

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Mar 28, 2008 7:40 pm
by weenkbuul
hey hey,

Dat www staat voor die live site
en dat script staat niet in de index.php van de template.

Dus iemand anders mss nog ideeen

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Mar 28, 2008 7:50 pm
by dam-man
Het eeft niet met de index te maken, er is een fout opgetreden in de editor,.
Heb je deze ook al eens uitgeschakeld en gekeken wat er dan gebeurt?

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Mar 28, 2008 8:01 pm
by jwr
welke editor heeft je gebruiker toebedeeld gekregen in de user manager ? identiek ?

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Thu Apr 17, 2008 7:33 pm
by sc00zy
Kun je alleen op de frontpage geen berichten aanpassen of helemaal nergens op de site?

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Apr 18, 2008 7:38 am
by weenkbuul
sc00zy wrote:Kun je alleen op de frontpage geen berichten aanpassen of helemaal nergens op de site?
alleen frontend niet kerel

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Apr 18, 2008 11:19 am
by sc00zy
Ah frontend en frontpage zijn 2 heel verschillende zaken. Je kan dus nergens op de live site zelf items aanpassen. Heb je nu al verschillende WYSIWYG editors uitgeprobeerd? Probeer het bijvoorbeeld eens met JCE.

Re: Berichten op frontpage kan ik niet aanpassen

Posted: Fri Apr 18, 2008 11:39 am
by weenkbuul
sc00zy wrote:Ah frontend en frontpage zijn 2 heel verschillende zaken. Je kan dus nergens op de live site zelf items aanpassen. Heb je nu al verschillende WYSIWYG editors uitgeprobeerd? Probeer het bijvoorbeeld eens met JCE.
Heb ik ook al geprobeerd gast. Ik ga denk ik maar een nieuwe installatie doen.
Mss lost dat het probleem op.