probleem Random Quotes

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
Musa
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 62
Joined: Wed Oct 11, 2006 9:04 am

probleem Random Quotes

Post by Musa » Mon Sep 17, 2007 7:50 am

Hallo,

Ik heb Random Quotes 1.1 van Joomlaspan geinstalleerd. Deze module maakt gebruik van een txt-file waar je de quotes in kunt zetten. Sommige van mijn quotes zijn echter in het Turks. Ik heb daarom het tekstbestand opgeslagen in UTF-8 en Unicode, maar de Turkse letters blijven vervangen worden door rare symbolen. Hoe kan ik dit oplossen?

Musa

User avatar
Dick Verschuur
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 319
Joined: Tue Jun 26, 2007 10:25 am
Location: 's-Gravenhage
Contact:

Re: probleem Random Quotes

Post by Dick Verschuur » Mon Sep 24, 2007 11:20 am

Halo Musa

ik denk dat je dit waarschijnlijk alleen kunt oplossen door de Turkse tekens in je quotes te vervangen door html code. Dus (ik noem maar wat) het woord reçu te schrijven als: reçu.

Laat even weten of dit lukt of niet


groeten, Dick
De Fietskoerier verhalen van een wereldfietsreis van ruim negen jaar
MetDick inmiddels weer terug en hard aan het werk

Musa
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 62
Joined: Wed Oct 11, 2006 9:04 am

Re: probleem Random Quotes

Post by Musa » Mon Sep 24, 2007 11:29 am

Ha Dick,

Bedankt. Ik ga de relevante codes opzoeken en het proberen. Je hoort er nog van.

Musa

User avatar
Dick Verschuur
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 319
Joined: Tue Jun 26, 2007 10:25 am
Location: 's-Gravenhage
Contact:

Re: probleem Random Quotes

Post by Dick Verschuur » Mon Sep 24, 2007 12:05 pm

Ik heb zo'n idee dat het werkt. Ik doe namelijk hetzelfde om in m'n menu's woorden als Azië en Australië weer te geven.
Ik heb alleen geen idee waar je je relevante code voor de Turkse tekens zou kunnen vinden.

nogmaals succes!

d
De Fietskoerier verhalen van een wereldfietsreis van ruim negen jaar
MetDick inmiddels weer terug en hard aan het werk

Musa
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 62
Joined: Wed Oct 11, 2006 9:04 am

mod_security?

Post by Musa » Mon Sep 24, 2007 12:18 pm

Nu bedenk ik me opeens:

Het hostingbedrijf heeft mod_security op de server gezet. Zou dat soms de reden zijn dat Unicode en UTF-8 niet geaccepteerd worden? Unicode en UTF-8 zijn toch compatibel met HTML, of vergis ik me?

Musa


Locked

Return to “Modules 1.0.x”