wrapper of module = w99 ???

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
melanie
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Tue May 29, 2007 11:17 am
Contact:

wrapper of module = w99 ???

Post by melanie » Sat Oct 20, 2007 2:45 pm

Ik heb een probleempje, ik gebruik een template van rockettheme, nl. Versatility.  (voor Joomla 1)
http://www.rockettheme.com/Templates/Av ... Templates/

Nu heb ik het volgende probleem: Ik wil op de frontpage een flash file als eerste content.
Ik kan dit via een module doen of ik kan via wrapper werken. Ik heb beide uitgeprobeerd.

Als je de template bekijkt heb ik 2 modules bovenaan de content. USER 3 en USER 4.
- Als ik de module of wrapper in USER 3 plaats wordt krijg ik rechts naast de flash , de anderer content. Alles shift dus ook naar rechts
- Als ik de module of wrapper in USER 4 plaats, komt alles wel goed op zijn plaats te staan, maar dan krijg ik boven de titel een vermelding : w99.

Waar dit vandaan komt, weet ik niet... Ik heb de flash file ook is in breedte serieus verkleint, maar dit blijkt niet het probleem te zijn. Is het mogelijk om USER 3 en USER 4 te mergen? Ik heb deze module stand eigenlijk niet nodig...

Of is er een andere oplossing?

Thx
Mel
Last edited by melanie on Sat Oct 27, 2007 9:05 am, edited 1 time in total.
Alles voor en over de iPhone >http://www.myiphone.be

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: wrapper of module = w99 ???

Post by renem » Sat Oct 20, 2007 6:32 pm

Hoe plaats je de flash code in de module?

Je moet dan waarschijnlijk wel de html editor uit zetten denk ik anders wordt er wellicht code gestript door de editor.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
melanie
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Tue May 29, 2007 11:17 am
Contact:

Re: wrapper of module = w99 ???

Post by melanie » Sat Oct 20, 2007 8:29 pm

Ik plaats die met de "mod_php1.0" module
http://fijiwebdesign.com/content/view/94/55/1/0/

Maar dat blijkt niet het probleem te zijn, want als ik het in een wrapper (iframe) probeer heb ik het ook...


? Iemand?
Alles voor en over de iPhone >http://www.myiphone.be

User avatar
melanie
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Tue May 29, 2007 11:17 am
Contact:

Re: wrapper of module = w99 ???

Post by melanie » Fri Oct 26, 2007 3:33 pm

Ik heb nog steeds dit probleem, de site mocht nog niet live, dus kon ik geen link geven:

Link: http://www.stadsfeestzaal.com/

Kan er iemand me hiermee helpen? Thx 8)
Alles voor en over de iPhone >http://www.myiphone.be

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: wrapper of module = w99 ???

Post by renem » Fri Oct 26, 2007 5:56 pm

Staat die w99 niet gewoon in je index.php van je template? Lijkt me toch echt wel omdat de code voor de module rendering staat nl.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: wrapper of module = w99 ???

Post by sc00zy » Fri Oct 26, 2007 8:14 pm

renem wrote: Staat die w99 niet gewoon in je index.php van je template? Lijkt me toch echt wel omdat de code voor de module rendering staat nl.
Daar lijkt het wel op inderdaad...

http://www.stadsfeestzaal.com/index.php?tp=1
Er wordt dan w49 getoond...
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
Xirtam
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 284
Joined: Sat Aug 20, 2005 5:33 pm
Location: Assen - The Netherlands
Contact:

Re: wrapper of module = w99 ???

Post by Xirtam » Sat Oct 27, 2007 4:24 am

Ik kan je in elk geval aanraden het forum van Rockettheme in te duiken.
Daar wordt per template veel behandeld en leidt vaak tot de goede oplossing.
Rockettheme heeft niet de eenvoudigste templates en ze gebruiken veel (mooie) codes.
Vooral Rokflow en Rokslide kunnen conflicteren met andere scripts.
_/ _/ _/ Xirtam
_/ _/ _/ http://www.wittebal.nl
_/ _/ _/ Best musiccafé in Assen

User avatar
melanie
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Tue May 29, 2007 11:17 am
Contact:

Re: wrapper of module = w99 ???

Post by melanie » Sat Oct 27, 2007 9:05 am

Gewoon soms weten waar te zoeken is al de helft van de oplossing!

Ik heb deze code verwijderd in de index.php van mijn template:



En geen w99 meer! 

Thanks
Alles voor en over de iPhone >http://www.myiphone.be


Locked

Return to “Modules 1.0.x”