Page 1 of 1

wrapper of module = w99 ???

Posted: Sat Oct 20, 2007 2:45 pm
by melanie
Ik heb een probleempje, ik gebruik een template van rockettheme, nl. Versatility.  (voor Joomla 1)
http://www.rockettheme.com/Templates/Av ... Templates/

Nu heb ik het volgende probleem: Ik wil op de frontpage een flash file als eerste content.
Ik kan dit via een module doen of ik kan via wrapper werken. Ik heb beide uitgeprobeerd.

Als je de template bekijkt heb ik 2 modules bovenaan de content. USER 3 en USER 4.
- Als ik de module of wrapper in USER 3 plaats wordt krijg ik rechts naast de flash , de anderer content. Alles shift dus ook naar rechts
- Als ik de module of wrapper in USER 4 plaats, komt alles wel goed op zijn plaats te staan, maar dan krijg ik boven de titel een vermelding : w99.

Waar dit vandaan komt, weet ik niet... Ik heb de flash file ook is in breedte serieus verkleint, maar dit blijkt niet het probleem te zijn. Is het mogelijk om USER 3 en USER 4 te mergen? Ik heb deze module stand eigenlijk niet nodig...

Of is er een andere oplossing?

Thx
Mel

Re: wrapper of module = w99 ???

Posted: Sat Oct 20, 2007 6:32 pm
by renem
Hoe plaats je de flash code in de module?

Je moet dan waarschijnlijk wel de html editor uit zetten denk ik anders wordt er wellicht code gestript door de editor.

Re: wrapper of module = w99 ???

Posted: Sat Oct 20, 2007 8:29 pm
by melanie
Ik plaats die met de "mod_php1.0" module
http://fijiwebdesign.com/content/view/94/55/1/0/

Maar dat blijkt niet het probleem te zijn, want als ik het in een wrapper (iframe) probeer heb ik het ook...


? Iemand?

Re: wrapper of module = w99 ???

Posted: Fri Oct 26, 2007 3:33 pm
by melanie
Ik heb nog steeds dit probleem, de site mocht nog niet live, dus kon ik geen link geven:

Link: http://www.stadsfeestzaal.com/

Kan er iemand me hiermee helpen? Thx 8)

Re: wrapper of module = w99 ???

Posted: Fri Oct 26, 2007 5:56 pm
by renem
Staat die w99 niet gewoon in je index.php van je template? Lijkt me toch echt wel omdat de code voor de module rendering staat nl.

Re: wrapper of module = w99 ???

Posted: Fri Oct 26, 2007 8:14 pm
by sc00zy
renem wrote: Staat die w99 niet gewoon in je index.php van je template? Lijkt me toch echt wel omdat de code voor de module rendering staat nl.
Daar lijkt het wel op inderdaad...

http://www.stadsfeestzaal.com/index.php?tp=1
Er wordt dan w49 getoond...

Re: wrapper of module = w99 ???

Posted: Sat Oct 27, 2007 4:24 am
by Xirtam
Ik kan je in elk geval aanraden het forum van Rockettheme in te duiken.
Daar wordt per template veel behandeld en leidt vaak tot de goede oplossing.
Rockettheme heeft niet de eenvoudigste templates en ze gebruiken veel (mooie) codes.
Vooral Rokflow en Rokslide kunnen conflicteren met andere scripts.

Re: wrapper of module = w99 ???

Posted: Sat Oct 27, 2007 9:05 am
by melanie
Gewoon soms weten waar te zoeken is al de helft van de oplossing!

Ik heb deze code verwijderd in de index.php van mijn template:



En geen w99 meer! 

Thanks