rokslideshow

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Post Reply
artwido
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 263
Joined: Mon May 15, 2006 9:31 am
Location: Velserbroek
Contact:

rokslideshow

Post by artwido » Tue Dec 11, 2007 12:30 pm

Ik gebruik op een site de rokslideshow van rockettheme. het gaat om dit thema van Rockettheme.
Nu heb ik per ongeluk in een static content het ''aanroep'' comando gewist en nu blijft het schermpje (dat met die film-aankondiingen) leeg.

Het commando was net zoiets als {mosimage}  maar dan stond er iets van {load mosheader.}
Weet iemand wat het juiste commando is?

tnx.

User avatar
Xirtam
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 284
Joined: Sat Aug 20, 2005 5:33 pm
Location: Assen - The Netherlands
Contact:

Re: rokslideshow

Post by Xirtam » Tue Dec 11, 2007 2:07 pm

Op het forum van Rockettheme wordt goeie hulp geboden.
Op http://www.rocketwerx.com/ ook veel info en kijk een op de tutorials van Rockettheme.
_/ _/ _/ Xirtam
_/ _/ _/ http://www.wittebal.nl
_/ _/ _/ Best musiccafé in Assen

hplr
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Fri Dec 11, 2009 6:58 am

Re: rokslideshow

Post by hplr » Fri Dec 11, 2009 6:59 am

Ik gebruik sinds kort deze rokslideshow. Echt een super handige mod!
Echter, nu wil ik 2 van deze slideshows gaan draaien op mijn website, maar als ik de 2e activeer blijft deze leeg.
Hoe kan dit? Is het niet mogelijk een 2e slideshow te laten lopen?

Mvg

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: rokslideshow

Post by sc00zy » Fri Jan 29, 2010 8:34 pm

Geen idee. Je zou denken dat het wel zou moeten kunnen. Ik denk dat je dit beter rechtstreeks op hun forum kan vragen.
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart


Post Reply

Return to “Modules 1.0.x”