rokslideshow

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
artwido
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 263
Joined: Mon May 15, 2006 9:31 am
Location: Velserbroek
Contact:

rokslideshow

Postby artwido » Tue Dec 11, 2007 12:30 pm

Ik gebruik op een site de rokslideshow van rockettheme. het gaat om dit thema van Rockettheme.
Nu heb ik per ongeluk in een static content het ''aanroep'' comando gewist en nu blijft het schermpje (dat met die film-aankondiingen) leeg.

Het commando was net zoiets als {mosimage}  maar dan stond er iets van {load mosheader.}
Weet iemand wat het juiste commando is?

tnx.

User avatar
Xirtam
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 284
Joined: Sat Aug 20, 2005 5:33 pm
Location: Assen - The Netherlands
Contact:

Re: rokslideshow

Postby Xirtam » Tue Dec 11, 2007 2:07 pm

Op het forum van Rockettheme wordt goeie hulp geboden.
Op http://www.rocketwerx.com/ ook veel info en kijk een op de tutorials van Rockettheme.
_/ _/ _/ Xirtam
_/ _/ _/ http://www.wittebal.nl
_/ _/ _/ Best musiccafé in Assen

hplr
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Fri Dec 11, 2009 6:58 am

Re: rokslideshow

Postby hplr » Fri Dec 11, 2009 6:59 am

Ik gebruik sinds kort deze rokslideshow. Echt een super handige mod!
Echter, nu wil ik 2 van deze slideshows gaan draaien op mijn website, maar als ik de 2e activeer blijft deze leeg.
Hoe kan dit? Is het niet mogelijk een 2e slideshow te laten lopen?

Mvg

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: rokslideshow

Postby sc00zy » Fri Jan 29, 2010 8:34 pm

Geen idee. Je zou denken dat het wel zou moeten kunnen. Ik denk dat je dit beter rechtstreeks op hun forum kan vragen.
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart


Return to “Modules 1.0.x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests