Page 1 of 1

Page peel banner doet het niet met firefox

Posted: Tue Dec 18, 2007 8:46 am
by Mister S
Page peel banner doet het niet met firefox
ik heb een pagepeel banner voor de 1.5 versie alleen doet hij het niet
goed in firefox hij rolt open maar dan achter de header door en niet eroverheen

wie weet hoe je dit kan oplossen ?

Re: Page peel banner doet het niet met firefox

Posted: Tue Dec 18, 2007 9:39 am
by renem
Is de header toevallig een flash bestand? Ik gok maar omdat je geen link hebt bijgevoegd :-)

Re: Page peel banner doet het niet met firefox

Posted: Tue Dec 18, 2007 10:02 am
by Mister S
renem wrote: Is de header toevallig een flash bestand? Ik gok maar omdat je geen link hebt bijgevoegd :-)
nee dat is een javascript is de yoocarousel van yoothemes templates
dus ik hoop niet dat een probleem kan zijn

Re: Page peel banner doet het niet met firefox

Posted: Tue Dec 18, 2007 1:45 pm
by sc00zy
Heb je een link voor ons? Het is een beetje gokken zo. Dus als je wilt dat we je goed kunnen helpen zou een link naar de betreffende site wel handig zijn.

Re: Page peel banner doet het niet met firefox

Posted: Tue Dec 18, 2007 1:51 pm
by Mister S
sc00zy wrote: Heb je een link voor ons? Het is een beetje gokken zo. Dus als je wilt dat we je goed kunnen helpen zou een link naar de betreffende site wel handig zijn.
hij staat niet online test em op me local
maar hoe kan je er een ander plaatje of flash bestand inzette want als ik de big peel image verander blijf ik de standaard animatie zien

Re: Page peel banner doet het niet met firefox

Posted: Tue Dec 18, 2007 1:52 pm
by sc00zy
Waarschijnlijk pakt hij dan een standaard afbeelding. Zet er eens een eigen afbeelding in. Misschien ligt het ook wel aan je cache dat je de animatie nog ziet. Druk even op Ctrl + F5 om je cache voor die pagine te legen.

Re: Page peel banner doet het niet met firefox

Posted: Sat May 23, 2009 1:18 pm
by webm3442
Plaatjes staan in:

Code: Select all

// URL to small image
14var pagearSmallImg = 'modules/mod_pagepeel_banner/pagepeel_banner/clickhere.jpg';
15// URL to small pageear swf
16var pagearSmallSwf = 'modules/mod_pagepeel_banner/pagepeel_banner/pageear_s.swf';
17
18// URL to big image
19var pagearBigImg = 'modules/mod_pagepeel_banner/pagepeel_banner/static_ads.jpg';
20// URL to big pageear swf
21var pagearBigSwf = 'modules/mod_pagepeel_banner/pagepeel_banner/pageear_b.swf'; 
Voor wat betreft de positie, kijk eens of er in je css position relative of absolute staat. Bij mij werkt ie wel in FF.

Is een element.style, dus ik weet niet meer precies waar je hem dan moet veranderen:
<div id="thumbDiv"

Code: Select all

height:100px;
position:absolute;
right:0;
top:0;
width:100px;
z-index:9999;