Module wordt niet getoond

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
PeterDK
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jun 24, 2008 11:57 am

Module wordt niet getoond

Postby PeterDK » Tue Jun 24, 2008 12:29 pm

Beste,

Ik geraak er niet uit. Ik heb een set van modules in een template verwerkt (Loadmodule). De modules worden gekoppeld aan een menu om ze te publiceren maar dat lukt enkel bij een koppeling aan de Mainmenu. Bij de andere menu's lukt het niet. Ook niet als ik ze publiceer. Ik heb op dit forum bij viewtopic.php?f=82&t=236369 al wat info gevonden maar geen enkele van de suggesties werkt. Wat kan daarvan de oorzaak zijn.

mvg,

Peter De Keyser
Last edited by PeterDK on Fri Jun 27, 2008 7:26 am, edited 2 times in total.

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: Module wordt niet getoond

Postby renem » Thu Jun 26, 2008 7:34 am

Het ligt vrijwel zeker aan de module positie die je oproept (fout in je code) of je installatie is corrupt.

Kan je op de desbetreffende modulepositie die je voor het menu hebt gebruikt wel een andere module plaatsen?
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

PeterDK
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jun 24, 2008 11:57 am

Re: Module wordt niet getoond

Postby PeterDK » Thu Jun 26, 2008 1:10 pm

Ja , ik kan overal posities veranderen en modules op -en afzetten zolang het debetreffende item gekoppeld is aan de Mainmenu. Is dat niet het geval, dan gebeurt er gewoon niets. Het vreemde is dat Mainmenu ook een module is en WEL op de pagina staat omdat de assignment op All staat i.p.v. op een specifieke pagina. Dat maakt een workaround mogelijk, nl. een template maken die een unieke Loadmodule heeft en die dan koppelen aan 1 pagina met assignment all. Maar dat is een ommetje rond het probleem. Ik zou veel lieve het principe correct zien werken.

PeterDK
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jun 24, 2008 11:57 am

Re: Module wordt niet getoond

Postby PeterDK » Thu Jun 26, 2008 1:15 pm

Juist opgekomen. ALs je de module op Unassigned zet en TOCH de link legt naar het Othermenu-item werkt het wel. Dat is vreemd natuurlijk, maar al wat beter dan met templates beginnen prutsen. Moet ik dit nu op solved zetten?

mvg,

Peter

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7962
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Module wordt niet getoond

Postby dam-man » Thu Jun 26, 2008 3:43 pm

Als je probleem opgelost is dan zou ik het op prijs stellen als je je bovenste topic op solved zet...
berichticoon: Image
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

PeterDK
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jun 24, 2008 11:57 am

Re: Module wordt niet getoond

Postby PeterDK » Fri Jun 27, 2008 7:25 am

Ok, thanx


Return to “Modules 1.0.x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests