JCE doet raar

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
MrStoney
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 90
Joined: Thu Aug 24, 2006 2:09 pm

JCE doet raar

Post by MrStoney » Thu Nov 30, 2006 8:39 am

als je ingelogt bent en content wilt aanpassen krijg je een mooi knoppen paneel te zien, bij mij is dit het knoppen paneel van de jce editor.
Op dit knoppen paneel zit de knop HTML met deze knop roep je een nieuw venster op waarin je je content kan schrijven als html.
handig als je zelf een tabel gemaakt heb ofzo..

mijn probleem is nu, als ik dat venster oproep word de site (helemaal werkent) in dit venster ingeladen.
Dit gebeurt bij de back en frontend.
voor de rest schijnt de editor goed te werken.

heeft iemand enig idee hoe ik mijn html weer te zien krijg ipv de website zelf.

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE doet raar

Post by sc00zy » Thu Nov 30, 2006 1:09 pm

Staat er in de configuration.php www bij het pad in $mosConfig_live_site?

Zo ja, gebruik je wel www in de url wanneer je in de administrator bent?
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

MrStoney
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 90
Joined: Thu Aug 24, 2006 2:09 pm

Re: JCE doet raar

Post by MrStoney » Thu Nov 30, 2006 1:21 pm

sc00zy wrote: Staat er in de configuration.php www bij het pad in $mosConfig_live_site?

Zo ja, gebruik je wel www in de url wanneer je in de administrator bent?
Jah die oplossing ben ik al meerdere malen tegen gekomen.
In me mosConfig_live_site staat wel www maar het maakt geen verschil als je het wel of niet doet.

Het is me net opgevalle dat je in FF (ik werk altijd met FF) kun je wle op de frontend inloggen en de content aanpassen, niet je html via je html window, maar in IE krijg je ook de website zelf te zien als content en volgt er gelijk een IE error waardoor de website afgesloten word.


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”