JCE Editor geeft in frontend een foutmelding

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
nofarmer
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 68
Joined: Mon Sep 19, 2005 8:35 pm
Location: Nijverdal

JCE Editor geeft in frontend een foutmelding

Post by nofarmer » Thu Nov 30, 2006 7:22 pm

Ik heb de laatste versie van de JCE editor geinstalleerd (modules, plugins + mambots) ik gebruik joomla 1.0.11.
de backend geeft geen problemen, global configuration ingesteld, user manager ingesteld. overige editors uitgeschakeld.

als ik in de frontend inlog krijg ik geen pictogrammen te zien, en de volgende foutmelding: jceFunctions is niet gedefinieerd.
Ik heb al een paar keer opnieuw geinstalleerd maar probleem blijft.

Wie kan me helpen?  ???
Last edited by nofarmer on Fri Nov 02, 2007 12:19 pm, edited 1 time in total.

User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 22190
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, The Netherlands
Contact:

Re: JCE Editor geeft in frontend een foutmelding

Post by pe7er » Thu Nov 30, 2006 7:42 pm

heb je de plugins na installatie ook geactiveerd (published)?
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
https://db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Nederland
Co-developer of d2 Content https://data2site.com/joomla-extensions/d2-content

User avatar
nofarmer
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 68
Joined: Mon Sep 19, 2005 8:35 pm
Location: Nijverdal

Re: JCE Editor geeft in frontend een foutmelding

Post by nofarmer » Thu Nov 30, 2006 7:56 pm

Ja ik heb alle plugins geinstalleerd en gepublished...

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: JCE Editor geeft in frontend een foutmelding

Post by renem » Thu Dec 07, 2006 10:20 pm

Je hebt dus de beta versie geinstaleerd neem ik aan?

Dat probleem ken ik ook, gewoon de stabel 1.0.4 versie gebruiken werkt als een trein. (Beta= is dus niet af)
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
nofarmer
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 68
Joined: Mon Sep 19, 2005 8:35 pm
Location: Nijverdal

Re: JCE Editor geeft in frontend een foutmelding

Post by nofarmer » Sat Dec 09, 2006 8:13 pm

thanx. opgelost

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE Editor geeft in frontend een foutmelding

Post by sc00zy » Sat Dec 09, 2006 8:24 pm

nofarmer wrote: thanx. opgelost
Wil je je eerste bericht even aanpassen zodat iedereen kan zien dat het is opgelost?
Message icon (Bericht icoon): Solved Image

Bedankt!
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”