De 'popup' links doen het niet altijd in IE

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
artwido
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 263
Joined: Mon May 15, 2006 9:31 am
Location: Velserbroek
Contact:

De 'popup' links doen het niet altijd in IE

Post by artwido » Thu Dec 07, 2006 7:08 pm

Ik heb een aantal foto's in mijn content verkleind tot tumbernail. Door een foto in de editor te selecteren kon ik ook een link ervan maken. Ik heb gekozen voor popup zodat de foto in een apart venster op het juiste formaat van de foto verschijnt.

Echter bij firefox werkt dat allemaal perfect maar bij IE echter doet maar één foto het wel maar de rest blijft in een normaal venster openen.
Natuurlijk heb ik alle instellingen vergeleken met de foto waar het wel goed bij ging maar ik kon geen verschil ontdekken.

Iemand een oplossing?  :)
Last edited by artwido on Fri Dec 08, 2006 10:20 am, edited 1 time in total.

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: De 'popup' links doen het niet altijd in IE

Post by sc00zy » Thu Dec 07, 2006 8:13 pm

Doe eens een link naar de betreffende pagina.

Het is trouwens een thumbnail ;)
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

artwido
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 263
Joined: Mon May 15, 2006 9:31 am
Location: Velserbroek
Contact:

Re: De 'popup' links doen het niet altijd in IE

Post by artwido » Thu Dec 07, 2006 9:04 pm

sc00zy wrote: Doe eens een link naar de betreffende pagina.

Het is trouwens een thumbnail ;)
:P  Daar wil ik nog mee wachten. De site is nog niet af en ik heb gemerkt dat topics van dit forum al snel hoog geindexeerd worden door Google.

artwido
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 263
Joined: Mon May 15, 2006 9:31 am
Location: Velserbroek
Contact:

Re: De 'popup' links doen het niet altijd in IE

Post by artwido » Fri Dec 08, 2006 10:22 am

Ik heb de pagina maar helemaal opnieuw gemaakt en dat bleek de oplossing.
Waarschijnlijk bleef er toch nog steeds script achter als ik het probeerde aan te passen.
Natuurlijk heb ik ook het 'cleanup messy code' bezempje gebruikt maar dat hielp ook niet.
Gewoon even opnieuw met een schone lei did the trick  ;)

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: De 'popup' links doen het niet altijd in IE

Post by sc00zy » Fri Dec 08, 2006 10:19 pm

Mooi zo. Het belangrijkste is dat het nu werkt :)
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”