JCE werkt niet meer correct na upgrade 1.0.12

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
rikoos
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 299
Joined: Thu Jul 06, 2006 10:33 am

JCE werkt niet meer correct na upgrade 1.0.12

Post by rikoos » Tue Jan 09, 2007 12:23 pm

Hoi allemaal,

hebben meer mensen toevallig dit probleem?

Na mijn upgrade naar versie 1.0.12 werk JCE niet meer 100% correct, er is een button die een word tekst kan pasten in de text box. Als ik hier nu op klik krijg ik wel een box maar zonder invoer veld. Het werkt niet helaas!! Dit terwijl ik minimaal 5 word documenten per dag te verwerken krijg.

Er zijn ook nog wat andere kleine dingen dus misschien zijn er meer mensen die problemen hebben met JCE na de upgrade naar 12.

Iemand bekend hiermee?

Cheers
Rick
Last edited by rikoos on Mon Jan 15, 2007 2:27 am, edited 1 time in total.

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: JCE werkt niet meer correct na upgrade 1.0.12

Post by pjotr » Tue Jan 09, 2007 2:30 pm

Na installatie van 1.0.12 heb ik ook wel wat probleempjes gehad waarvan ik de schuld geef aan deze versie. Echter met JCE heb ik in het geheel geen probleem. Ik heb dan ook het vermoeden dat e.e.a. afhankelijk is van bepaalde (server-)instellingen en/of versies van componenten, modules e.d.
Peter Keijser

rikoos
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 299
Joined: Thu Jul 06, 2006 10:33 am

Re: JCE werkt niet meer correct na upgrade 1.0.12

Post by rikoos » Wed Jan 10, 2007 9:37 am

Daar was ik ook al bang voor en zeker omdat ik nergens wat lees hierover. Ik ga eerst nu maar checken of ik wel alle laatste versies gebruik misschien dat dat ook een oplossing is.....  :-\

User avatar
Tamara
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 41
Joined: Thu Mar 16, 2006 2:45 pm

Re: JCE werkt niet meer correct na upgrade 1.0.12

Post by Tamara » Fri Jan 12, 2007 5:33 pm

Hello,

I am not able to read your language, but I assume that your JCE is not working properly after upgrading to Joomla 1.0.12. I had this same problem. I could not upload pictures or other items because when I clicked on the icon in jce, I got a blank page. 

Solution: There is a pacth on JCE's site called JCE Admin 1.0.4 patchhot!

http://www.cellardoor.za.net/index.php? ... 1&Itemid=6

This worked for me.

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE werkt niet meer correct na upgrade 1.0.12

Post by sc00zy » Fri Jan 12, 2007 7:46 pm

There is a new version of the JCE Admin component... 1.0.5 :)
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
Tamara
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 41
Joined: Thu Mar 16, 2006 2:45 pm

Re: JCE werkt niet meer correct na upgrade 1.0.12

Post by Tamara » Fri Jan 12, 2007 7:55 pm

Hi,

Yes, the link on my last post will take you to the new component. However, if you don't want to have to reinstall all the plugins you can just update using the pacth on the same page - which worked fine for me.

Tamara

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE werkt niet meer correct na upgrade 1.0.12

Post by sc00zy » Fri Jan 12, 2007 8:26 pm

Reinstalling plugins isn't that much work... only 2 minutes of your time ;)
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

rikoos
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 299
Joined: Thu Jul 06, 2006 10:33 am

Re: JCE werkt niet meer correct na upgrade 1.0.12

Post by rikoos » Mon Jan 15, 2007 2:26 am

2 dingen :)

Allereerst was de default template in admin terug zetten op de standaard template van Joomla al voldoende om het te laten werken ....

Dus dat was de oplossing al :)

de upgrade is ook welkom voor wat kleine dingen.

Bedankt allemaal
Thank you for the support Tamara


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”